Skocz do zawartości

Jakie PKD przy sprzedaży serwisu internetowego

sting2005

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chce sprzedać kilka serwisów internetowych i nie wiem jakie PKD musiałbym mieć w zakresie działalności.

Ważne jest, że Ja ich nie tworzyłem. Kiedyś kupiłem i teraz chce sprzedać.

Szukałem na różne sposoby i nie potrafię tego pod nic przyporządkować.

Czy jest w stanie mi ktoś pomóc kto sprzedaje serwisy internetowe.

Pozdrawiam

Sting

Dzięki, ale nie potrzebny mi szukacz.

Nie ma w PKD czegoś takiego jak "sprzedaż serwisu, strony internetowego/internetowej".

Ja potrzebuję poradę pod co to podciągnąć.

Zastanawiałem się właśnie nad "tworzenie stron internetowych" ale czy pod to można podciągnąć w momencie gdy Ja tej strony nie zrobiłem tylko kupiłem już zrobioną.

Myślę że pod to możesz podpiąć, lecz jeżeli ja bym sprzedawał potraktował bym to jako usługi czyli wykonanie stron. Pamiętam jak kiedyś nie dostałem kasy na dofinansowanie z UP tylko dlatego że napisałem że chcę kasę na witrynę www sklepu internetowego, babki w urzędzie potraktowały to że to jest lokal :D a w regulaminie :) jest (akurat w tym UP) że na lokal lub remont lokalu nie dają. Takie szopki miałem też w US. :)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

G 47.91. SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA PRZEZ DOMY SPRZEDAŻY WYSYŁKOWEJ LUB INTERNET

To akurat nie ta bajka - to dotyczy bardziej sklepów internetowych.

Jak znajdę w biurze swój brudnopis z Regonu, to Ci jutro podam.

Z tego co pamiętam jest coś dobrze pasującego.

Pozdrawiam,

Mariusz

Edit:

Tu masz odpowiedź:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=113165

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności