Skocz do zawartości

[zlecę] dodanie tekstów do stron

gniotek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam pilne zlecenie do wykonania ;)

Poszukuję osób, które byłyby zainteresowane pracą polegającą na dodaniu kilkudziesięciu artykułów na jedną stronę.

Ja podsyłam adresy moich stron, podsyłam również własne teksty - wystarczy dodać teksty na strony.

Ot całe zlecenie. Dodatkowo trzeba będzie tylko przypisać kategorie oraz dodać po kilka tagów do tekstu.

Do jednej strony trzeba będzie dodać średnio 20 tekstów.

Osoby zainteresowane taką pracą proszone są o podesłanie ceny za dodanie tekstów do 20 stron (czyli 400 tekstów) do maksymlanie soboty (29.01.2010). Stron i tekstów jest bardzo dużo, dlatego szukam kilku osób :)

Jeżeli ktoś byłby w stanie dodać do soboty więcej tekstów, proszę o podesłanie maksymalnej ilości dodań oraz ceny za nią :P

E-mail: kontakt@gniotka.pl

zleceniodawcą jest:

GNIOTKA.PL

Fabryczna 5/76 24-200 Bełżyce

NIP: 713-301-54-12 REGON: 060685646

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności