Skocz do zawartości

Używa ktoś może pl.omgpm.com lub cormedia.pl ?

Onekick

Rekomendowane odpowiedzi

Tego drugiego nie polecam ;) Zalegają u mnie z płatnościami za 2010 rok. Właśnie szukam innych wydawców oszukanych przez tę firmę. Może wspólnie uda się coś więcej zdziałać. Gdyby ktoś chciał się przyłączyć, proszę o kontakt na PW.

Jeżeli jednak się zdecydujesz to przeczytaj dokładnie umowę i twardo negocjuj niewygodne dla Ciebie punkty umowy. Pierwsza wersja jaką podsyłają, jest sformułowana na zasadzie "Tobie nie wolno nic, oni mogą wszystko". Na szczęście, przynajmniej w moim przypadku, poszli trochę na ustępstwa. To pewnie zależy na ile ważne dla nich będzie pozyskanie Twoich witryn do sieci.

Dzięki za odpowiedź. Czyli trzeba uważać na cormedia, w sumie to po mailach jak pisałem z przedstawicielem tej firmy to średnio mi się z nimi porozumiewało.

Co do tej pierwszej firmy czyli omgpm.com to na początek wpłacają Ci na konto 150zł i masz za kliknięci w banery. Tak to wygląda na początku a później rozliczenia normalne. Może się skusze, bo mają nawet dość dobre ceny za klika.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności