Skocz do zawartości

Pozycjonowanie trudnych fraz

emin88

Rekomendowane odpowiedzi

Mam stronę od miesiąca. www.naekranie.eu chciałbym ją wypozycjonować pod frazą śmieszne filmiki. Wiadomo konkurencja jest ogromna i będzie ciężko. Jak uderzyc ogromną siłą w pozycjonowanie. Dodam, że nie stać mnie, aby płacić duże pieniądze na linki sponsorowane. Nie zależy mi na czasie, ale na efektach z czasem...

była ale się zmyła

no wcale nie takie kilka to już bardzie by pasowało kilka ale tygodni jak nie miesięcy. Zdobywaj linki może jakieś precle albo katalogi i do dzieła ;d

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Te wysokie pozycje ktoś kiedyś zdobył, też z niczego.

Jak to się ładnie mówi: nawet najdłuższa droga zaczyna się od pierwszego kroku.

Od Ciebie zależy czy się zdecydujesz ;)

Mam wątpliwości czy samo katalogowanie Ci pomoże. Myślę, że będzie warto pomyśleć o budowie zaplecza. Możesz spróbować pośledzić gdzie konkurencja ma linki. Przynajmniej część namierzysz.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Szału jeżeli chodzi o ruch nie ma z tej frazy, na Twoim miejscu bym zrobił kilka mniejszych niszówek, będziesz na pewno wyżej niż na tą frazę a co za tym idzie zgarniesz większy ruch niższym kosztem. Ale zawsze możesz powalczyć nie ma aż tak ogromnej konkurencji ale zastanów się czy Ci się to będzie opłacać bo jak masz stronę rozrywkową to dużej kasy z klików nie będziesz miał jak i ruchu z tej frazy.

Zgadzam się z mimikiem. Moim zdaniem powinieneś do promocji swojej strony podejść szerzej. O tę frazę, o której mówisz - bij się cierpliwie. Ale do tego znajdź kilka innych, które również mogą dać ruch, a być może są łatwiejsze. Warto tak robić, a nie skupiać się jedynie na jednej frazie. To może dać efekty.

Narazie katalogowałem by przyspieszyć zaindexowanie strony. Domena ma 14 dni, nie mogę odrazu bóg wie czego zrobić.

Zrobiłem w nocy 10 blogów zapleczowych, jak oglądałem konkurencję np : milanos.pl oni dużo linków mają w youtube. Jak tego dokonali ?

była ale się zmyła

Zrobiłem w nocy 10 blogów zapleczowych, jak oglądałem konkurencję np : milanos.pl oni dużo linków mają w youtube. Jak tego dokonali ?

Dodaj do serwisów wideo jak youtube swoje filmiki z odpowiednimi tagami. Zresztą zauważ, że na świecie jest jeden ze sposobów pozycjonowania. Np. w senuku, ale i w wielu innych programach jest opcja dodawania do serwisów wideo. W Polsce jeszcze się tego nie robi tak powszechnie, bo i pewnie aż takiej potrzeby nie ma.

Zobacz, może to się przyada: https://www.squidoo.com/freevideosubmitter, a na pewno trzeba ten temat pogrążyć szczególnie, że przecież filmiki to istota twojego serwisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności