Skocz do zawartości

Czy ta strona jest dobrze zoptymalizowana?

Adshi

Rekomendowane odpowiedzi

Wewnetrzne linki pod wzgledem seo rowniez musisz uszczuplic i postaraj sie zeby nie powtarzaly sie bezsensownie. Dobrze jest stworzyc mape strony na podstronie (site map) i link ze strony glownej do niej prowadzacy i na niej umiesc wiekszosc linkow wewnetrznych. Na stronie glownej zostaw kilka linkow wewnetrznych w tekscie jako anchor lub w menu i nawiazujacych do tematu postu.

Mam zmniejszyć ilość linków wewnętrznych? Bardzo trudna sprawa... najlepiej to ile powinno być (jak na portal?).

PS chyba usunę chmurkę tagów, bo ma dużo odnośników i zmniejszę liczbę wpisów na stronie głównej (chyba to nie zaszkodzi, ponieważ są "Starsze wpisy"). Dobry pomysł?

@EDIT teraz mam 4 linki wychodzące, a chociaż moja strona nadal jest na tej samej pozycji to przynajmniej jest odnośnik do strony głównej, a nie do jakiejś kategorii.

A ja nie mam linków w sygnaturce :)

Poprostu zrob mape strony a na niej umiesc linki wewnetrzne i opisy do nich. Twoja strona glowna bedzie szczuplejsza a to podniesie wartosc strony i Twoja pozycje w wyszukiwarkach. Strona internetowa to nie tylko home page ale wiele ciekawych podstron. Zeby internauta zagladal w podstrony to musisz go w jakis sposob do tego zachecic.

Witam ponownie! Mam pewien problem. Już od paru dni pozycjonuje i zauważyłem zwiększenie liczby unikatowych odwiedzin (via Google, oczywiście) do 4000 dziennie. Wszystko fajnie, super, ale dlaczego moja strona jest nadal na tym samym miejscu (druga strona, drugie miejsce)? Czy w mojej stronie nadal jest coś niezoptymalizowane?

A ja nie mam linków w sygnaturce :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności