Skocz do zawartości

Prosze o Pomoc W przekierowaniu

darkness

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was serdecznie,

zarejestrowałem się tutaj w nadzieji że ktoś z Waszą wiedzą będzie w stanie mi udzielić wskazówki jak rozwiązać mój problem. Do rzeczy.

Przykładowo mam domene L.pl i Z.pl

Na domenie L.pl prowadze serwis od roku - jest na nim bardzo wielu uzytkownikow wiele tresci przez ten 1 rok domena uzyskala PR4 i generuje bardzo dobry ruch z google.

Domena Z.pl ma bardzo atrakcyjna nazwe i długi staż w internecie (10letnia domena) jej PR to 3 ale pozycja jest znacznie niższa.

Chcialbym dokonać przekierowania na portal z obu domen by obie się pozycjonowały a konkretnie by pozycjonowała się domena Z.pl i nie stracić ruchu z googli z domeny L.pl

Prosze Was o wskazowki porady

Czy jest mozliwe by z obu adresow dostac sie do 1 artykulu ? przykładowo L.pl/temat123.html i Z.pl/temat123.html ?

Licze na Waszą pomoc

serdecznie pozdrawiam

Darkness

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności