Skocz do zawartości

Chcę polecieć na Marsa

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba mieć niezły tupet żeby założyć taki bezczelny temat (mam na myśli otwarcie firmy seo). Człowiek zaczyna coś robić, zaczyna mu to dobrze wychodzić, jest w tym coraz lepszy, zna się na rzeczy i dochodzi do wniosku, że może warto otworzyć firmę.

Tutaj przychodzi jakiś lamus i chce żeby przedstawić mu na tacy gotowe rozwiązania, na dodatek narzeka, że wiedza jest przedstawiona w tematach w sposób zbyt ogólny. Ręce opadają...

LOL ty tak poważnie? Mieć problem nawet nie o to, że komuś coś się udało, ale że chce coś zrobić :) To chyba następny poziom :soczek:
Myślę, że 30zł miesięcznie nie jest wielkim obciążeniem, w ramach tego można by wydrukować jakąś koszulkę członkowską fu*k Google
O dżizys ;) Czemu chcesz fuckać google, 95% ludzi z tego forum żyje właśnie z google i ma stamtąd darmowy ruch. Poza tym, na sam abonament na PiO trzeba byłoby napisać 30 artów do precli ;)

@Iabnięty: zainspirowały mnie tematy pod tytułem: chcę napisać skrypt google / forum / cms-a / whatever:)

podejście: "słyszałem że prezes banku dobrze zarabia, jak szybko nic nie robiąc zostać prezesem banku" jest raczej naiwne, a nawet irytujące.
No wreszcie ktoś zaczaił jak to wygląda kiedy ktoś pisze że chce skrypt następnego internetowego hitu a ktoś kto nie rozróżnia PHP od Pascala odpowiada, że "zaawansowane skrypty na zamówienie to się pisze za 600 złotych" :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności