Skocz do zawartości

Sprawdzenie strony

Markuz

Rekomendowane odpowiedzi

Meta tag analyzer nie wykrył title ( przecież jest ) i description ( też jest ). Ogólnie chyba wszystko poza tym jest ok. Strony nie dodawałem jeszcze do katalogów, precli itp. bo chce najpierw zmienic domenę i podpiąc z potem dopiero dodawac.

Na początku planuję zrobic tak aby po wpisaniu frazy "Paktofonika" moja strona była TOP 10.

Jeśli mi się to uda to chciałbym wiedziec czy zmienianie tekstu ma jakiś wpływ na wartośc strony? Tzn. nie wiem czy na stronie głównej lepiej zrobic ostatnio dodane artykuły i każdy opisany na 200-300 znaków , czy lepiej tak jak jest teraz czyli ogólne informacje o grupie ?

I czy jeśli dodam np. 20 artykułów ( 2000 - 3000 znaków ), to czy to wystarczy aby strona była "dobra" ?

I jeszcze jedno pytanie, czy robic w treści odnośniki do innych artykułów? Jeśli np. występuje słowo kluczowe Rahim, to czy robic link do artykułu o Rahimie? Jeśli tak to ile może byc tych linków ( Bo słowo Rahim może się powtarzac np. 5 razy ).

Yhym.

Cytat
Jeśli mi się to uda to chciałbym wiedziec czy zmienianie tekstu ma jakiś wpływ na wartośc strony? Tzn. nie wiem czy na stronie głównej lepiej zrobic ostatnio dodane artykuły i każdy opisany na 200-300 znaków , czy lepiej tak jak jest teraz czyli ogólne informacje o grupie ?

Sorki za DP ale chciałem odswieżyc temat, ponieważ postanowiłem że stronka będzie na wordpressie. Pobrałem szablon, lekko go zmodyfikowałem, dodałem język Polski zarówno w szablonie jak i w PA , teraz pytanie :

- Jak zrobic aby użytkownicy mogli dodawac wpisy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności