Skocz do zawartości

Nagłe zwiększanie ruchu na stronie

masacra

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym się Was zapytać czy jest jakiś fajny nie spamowy sposób na zwiększenie ilości odwiedzin w danym dniu na stronie, jedyne co mi przychodzi na myśl to wykop... Macie jakieś propozycje?

proelpack

nie, chodzi mi o prawdziwych użytkowników ;p po prostu chce nabić do 10 euro w tym miesiącu jeszcze na AdSense żeby już dostać list z kodem czy co tam wysyłają. Tak więc chodzi o użytkowników a najlepiej zainteresowanych danym tematem ;)

Konsultant

bardzo dobry pomysł ale kamera mi się zepsuła :/

dziwne, mi nie chodzi o namawianie ludzi na klikanie czy coś takiego tylko o zwiększenie ruchu powiedzmy w konkretnym dniu a za to raczej nie należy się ban ...

myślę że zmienią kiedyś regulamin na adsense ;)

proelpack, za co cię wyzerowali ? :)

To jak chcesz zwiększyć ruch na stronie w ciągu jednego dnia to ja nie widzę inne wyjścia jak zakup mailingu. Bo tak z dnia na dzień to raczej normalnie się nie da :)

Myślę że wyzerowali mnie za to że myśleli że komuś poleciłem kliknięcia, bo kasa i kliknięcia były do godziny 17 a później $=0 a kliknięcia pozostały. ;)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

muszę się z tobą nie zgodzić, dodanie strony np. na wykop.pl czy gwar.pl przysporzy wiele wejść a nie jest spamem, nie łamie regulaminu i chodzi mi właśnie o pomysły w tym kierunku ;)

a to google :/ dobrze że tylko z jednego dnia :)

Nigdy nie korzystałem z wykopów czy innych wynalazków zawsze po prostu chciałem mieć więcej wejść to pozycjonowałem stronkę :soczek: a nigdy nie robiłem tak że muszę dzisiaj mieć więcej czy coś, odkładałem i odkładam gratyfikację ;) ale nie zmieniając faktu życzę Ci powodzenia ;)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

wykop jest dobry do tego, ale tam trochę trudno znaleźć się w czołówce. Ale jak już to mocno ruch rośnie. Jednak nie jesteś w stanie zaplanować to na konkretny dzień. Jeszcze jest kciuk. No i oczywiście facebook - jak tam coś zaskoczy to ruch się robi mocarny.

Wykup reklame na jednym z moich serwisow, odpowienio mi płacąc odpowiednio ją zkonfigurujemy tak być miał jednego dnia 2k odwiedzin, tylko by Ci serwer nie padł... ;) Chwalipięta ze mnie, no i powiem ci że troche więcej zapłacisz niż dostaniesz tego dnia z adsense... Nie jestem taki kochany jak adsense...

Szczerze to w tym czasie nawet wykop ci nie pomoze, tam siedza tacy kolesie ze na bank ci nie klikna w reklame...

Miałem kiedyś na wykopie artykuł na głównej przez 24h, odwiedzin... + 3k unikalnych, niestety z tego to 2/3 stali wyjadacze którzy nie klikają w reklamy.. poprostu czytają temat i zaraz wychodzą.. Testowane.

Ogólnie to nie myślcie jak tu zrobić żeby w jeden, dwa dni zarobić. Myślcie co tu zrobić żeby internauta zechciał do was częściej wpadać. To jest metoda na sukces. Zacznijcie zarabiać jak będziedziecie mieć 10k na dobę, narazie uczcie się statystyk, i szukajcie metod na to co tu zrobić żeby więcej odwiedzin zrobić... Nie myślcie o klikających w reklamy, to przyjdzie później, jak już będziecie mieli siłę odwiedzin, w tym że przestawicie kolor reklamy z czerwony na niebieski i tego samego dnia zauważycie różnicę...

A jeśli myślisz inaczej, to lepiej zainwestuj w lotto

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

• 3 miesiące temu...

Wykopowicze nie lubią klikać w reklamy, a przynajmniej tak było w moim przypadku. Ruch jest z tego bardzo mało skuteczny i nie zawsze warto tracić na to transfer. Prędzej pomyśl nad Facebookiem, mailingiem itp.

PS Niektóre strony gromadzące informacje o konkursach potrafią wygenerować spory ruch. Zorganizuj konkurs, dodaj info o nim na takich stronach, a w ciągu kilku pierwszych dni ruch powinien się zwiększyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności