Skocz do zawartości

Brumek dodawarka do wordpresow

maqriusz182

Rekomendowane odpowiedzi

PUA (Pick Up Artist): artysta podrywu, też "player"

Jesteś artystą podrywu pozycjonerów, którym podbierasz prywatne precelki :soczek:

Sylwin zwolnij troche. Kazdy dodaje swojego precelka jezeli chce . A ty co powiesz o bazie artykulow ktora zbiera sie u Ciebie na espress.pl

Jezeli ja jestem artysta to z Ciebie Picasso.

Zwolnij i nie obrazaj nikogo.

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przecież Sylvin Cię nie obraża - zażartował sobie :soczek:

Poza tym:

Jeżeli chcesz dostać pełną bazę wordpresów oraz miec dostęp do aktualizacji musisz dopisać do bazy swojego wordpresa z aktywną opcja XML-RPC , oraz aktywną opcją rejestracji nowego użytkownika oraz adres email. Dane te będą później potrzebne do pobrania aktualizacji.
Z tego wynika, że " Jeżeli chcesz dostać pełną bazę ", oraz "raz miec dostęp". A co jak ktoś nie chce mieć dostępu do aktualizacji i bazy tylko chce używać swoich cieżko zdobywanych adresów WP....

Nie możne korzystać z programu ?

Co się dzieje jeśli wprowadza własne adresy do których ma dodać program, program też je wysyła co Ciebie bez jego zgody ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Przecież Sylvin Cię nie obraża - zażartował sobie :soczek:

Poza tym:

Jeżeli chcesz dostać pełną bazę wordpresów oraz miec dostęp do aktualizacji musisz dopisać do bazy swojego wordpresa z aktywną opcja XML-RPC , oraz aktywną opcją rejestracji nowego użytkownika oraz adres email. Dane te będą później potrzebne do pobrania aktualizacji.
Z tego wynika, że " Jeżeli chcesz dostać pełną bazę ", oraz "raz miec dostęp". A co jak ktoś nie chce mieć dostępu do aktualizacji i bazy tylko chce używać swoich cieżko zdobywanych adresów WP....

Nie możne korzystać z programu ?

Co się dzieje jeśli wprowadza własne adresy do których ma dodać program, program też je wysyła co Ciebie bez jego zgody ?

Dodaje tylko do tych kter sam sobie wprowadzil do bazy. I uzywa programu do woli. Jezeli chce dostac adresy ktore dodali inni musi dodac swoj wlasny. To chyba jest bardzo proste?

To chyba jest bardzo proste?
Nie tak do końca takie proste i jednoznaczne. Nie opisałeś tego dokładnie... Poza tym jak już pisałem na początku program dosyć często odwołuje się do Twojego serwera. Dlatego wole zapytać, bo nie che mi się tego sprawdzać co oczywiście nie stanowi problemu :soczek:

@ PISZ BEZ ZBĘDNEGO CYTOWANIA @

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@skrypt sprawdza czy to jest odpowiedni url i czy nie ma takiego w bazie.

No to się w końcu określ, bo co z tego co teraz piszesz wynika coś innego niż w tym co pisałes przed chwilą:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=810632

Jeśli sprawdza... to wysyła dane.... wiec może je zapisywać :soczek:

Polecam pobranie zaktualizowanego programu. Rzeczywiscie mogl odwolywac sie nie potrzebnie do serwera przez moje niedopatrzenie. Nie usunolem pewnego polecenia podczas testowania.

Jeszcze raz wyjasniam wszystkim zainteresowany ze dodanie adresu do bazy jest dobrowolne, jezeli nie dodasz nie dostajesz dostepu do adresow ktore juz sa w bazie. Adresy ktore dodajesz sam nie sa przesylane na serwer. Jedynie ten ktory dobrowolnie sam dodasz.

Odwolanie do powiadomienia.ph zostanie. W tym miejsu beda podawane informacje o nowych adresach w bazie albo moze i jakas mala reklamka :soczek:

Tak wysyla dane wysyla adres email i adres bloga ktorego dodajesz do bazy

OK, teraz jak sądzę wszystko jasne.... Dziękuje w imieniu własnym oraz osób zainteresowanych za wytłumaczenie tej delikatnej kwestii .

------

Nawet gdyby program zbierał na Twoje potrzeby adresy precli to też by nie było w tym nic dziwnego/złego/beeee w końcu udostępniasz za free, ale MUSISZ o tym poinformować jego userów. Ewentualnie wyłączyć możliwość korzystania jeśli ktoś NIE wyrazi na to zgody.

Sylwin zwolnij troche. Kazdy dodaje swojego precelka jezeli chce . A ty co powiesz o bazie artykulow ktora zbiera sie u Ciebie na espress.pl

Jezeli ja jestem artysta to z Ciebie Picasso.

1. Sylwin nie jest autorem EsPress.pl - baza tworzona jest w oparciu o ogólnodostępne spisy katalogów...

2. Dodawanie do precli za pomocą xml-rpc jest jednoznacznym pójściem na łatwiznę i dokładnie obrazuje to, że program powstał wyłącznie z myślą o pozyskaniu adresów prywatnych precelków :D

3. Połączenie aplikacji okienkowej z PHP wygląda nieco śmiesznie - ale to moje subiektywne odczucie.

To tyle z mojej strony ;)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

ad1) byc moze, zasugarowalem sie tym ze tworzyl podobne rzeczy

ad2) istnieje brumek nr 2 ktory dodaje do wszystkich wordpresow, wykorzystanie xmlrpc w tej wersji jest chyba logiczne :D

-adresy precelkow sa rzeczywiscie zbierane i udostepniane wszystkim uzytkownikom obecnie 128 adresow

ad3) to zeczywiscie tylko Twoje subiektywne odczucie

--------------------

Baza w EsPress jest bardzo uboga w bazie brumka nr 2 jest 6000 adresów (pewnych)

Tak na marginesie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności