Skocz do zawartości

Brumek dodawarka do wordpresow

maqriusz182

Rekomendowane odpowiedzi

niby przebrnąłem przez rejestrację

dodałem artykuł, teraz jak wchodzę w 'artykuły' nie mam tam nic, to tak ma być ?

jak klikam na 'dodaj' żeby zaczął dodawać to niby coś tam mrugnie i mam pusto

nie wiem czy to działa czy nie, ale zakładam że nie.

ma ktoś sugestie co zrobiłem źle ;d ?

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podoba mi się interfejs, jasny przejrzysty. Gdyby można definiować dowolną ilość projektów, mieszać akapity to byłoby bardzo dobrze.

Gdyby do tego jeszcze dodawał to byłoby za********e, bo póki co to najgorsze dodawarki na rynku działają lepiej, a wyglądało tak fajnie. Wiem, wiem dodaje, do precli, których jest 8 w internecie.

No chyba że brumek2 to wszystko naprawi.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Precli z aktywna opcja xmlrpc w mojej bazie mam 2700 :) Na pewno nie ma ich 8 :).

W bazie udostepnionej jest obecnie 200 adresow do ktorych brumek napewno dodaje sa tam oczywiscie precle na waw ale dodalem opcje szukaj zeby blad wordpresa nie wprowadzal w blad :)

Brumek 2 o ile bedzie udostepniony w bazie bedzie posiadal ponad 6000 adresow (dobrych precelkow).

I nie bedzie niczego naprawial:)

@Precli z aktywna opcja xmlrpc w mojej bazie mam 2700

W takim wypadku często pada odpowiedź "A ja mam słonia w trampkach" :)

@Brumek 2 o ile bedzie udostepniony w bazie bedzie posiadal ponad 6000 adresow (dobrych precelkow).

Wiec jak już będzie to o tym pisz, bo liczą się fakty, a nie plany... Poza tym czy te " 6000 adresow (dobrych precelkow)." będzie nadal dobrych to się okaże.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jaki mam miec w tym cel zeby pisac bzdury? 2,5 kilo precli z aktywna opcja xmlrpc mozesz bez problemu wyciagnac i nie jedna osoba na tym forum ma taka baze. Jezeli chodzi o wszystkie wp bez problemu ich znajdziesz nie tylko 6 kilo jak umiesz szukac. To ze w popularnych dodawarka jest ich tylko 2 kilo a dzialajacych raptem 1400 nie znaczy ze nie ma ich duzo wiecej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności