Skocz do zawartości

Brumek dodawarka do wordpresow

maqriusz182

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

maciek.jestem chodziło mi osobiście o 6000 niezbanowanych, zindeksowanych i podlinkowanych, wartosciowych polskich precli na WP.I tylko tyle

Wystarczę odpalić ScrapeBoxa przefiltrować i zobaczyć ile i czego jest. Ale może istnieją takie co są zindeksowane, ale niema ich w Google, to takich ja nie mam :)

Poza tym to jest darmowe narzędzie więc nie rozumiem o co wam chodzi...
I to właśnie stanowi poważny problem, że tylko tak niewielu rozumie o co w tym chodzi i jaki syf robi tego typu narzędzia w publicznych preclach. Niestety nikt na tym nie zyskuje za to tracą wszyscy

:)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Niektórzy cenią swój czas i swoją wiedzę, piszą aplikacje, które następnie są sprzedawane (publiker) lub udostępniane na zasadzie płatnych punktów (espress), a jakiś (bluzgi)... tak, trzeba to pochwalać! Jest też wątek na temat zejścia branży SEO na psy... właśnie przez takich (bluzgi) branża na psy schodzi. Są darmowe produkty jak Free Monitor for Google, ale czy ich używanie w jakikolwiek sposób szkodzi innym? Jest darmowy SeoStat mini, ale to w zasadzie tylko wersja demo, która ma skłonić do zakupu wersji pełnej lub przerzucenia się na płatną wersję serwerową. Jeżeli komuś to nie odpowiada to używa WebTools czy Stat4SEO. Narzędzia są płatne i powinny być płatne. Trzeba być naprawdę totalnie (bluzgi) żeby celowo innym szkodzić lub równie (bluzgi) by nie rozumieć, że się innym szkodzi.

PS. Musiałem dosadnie, bo inaczej niektórzy nie zrozumieją. Pewnie odpoczynek od PiO się przyda :)

Widzę, że jednak są osoby które rozumieją istotę problemu związanego z tego typu narzędziem :)

----

@PS. Musiałem dosadnie, bo inaczej niektórzy nie zrozumieją. Pewnie odpoczynek od PiO się przyda

Widzisz Lesiu nieraz trzeba nazywać rzeczy po imieniu bez owijania w bawełnę i białych rękawiczek i walnąć pięścią w stół by innym się oczy otwarły.

Nawet tracą te osoby, które ciężką pracą przygotowały artykuły, dodawały do precli lub nawet płaciły za ich dodanie, czy to komuś czy w systemach dodających, bo przez spam za chwile te precle wylecą z indeksu co za tym idzie ich artykuły linki .... i wypracowane pozycje pójdą się je***.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Lesiu wszystko się zgadza poza tym, że w dużej mierze jest to wina właścicieli precli jak i użytkowników narzędzi a nie samego narzędzia. Co do robienia konkurencji publikerom itp. to co ma powiedzieć ms na linuxa czy oo ? Nieważne czy dodawarka jest za darmo czy kosztuje 50 czy nawet 150pln ważne kto i jak z niej kożysta.

@Lesiu wszystko się zgadza poza tym, że w dużej mierze jest to wina właścicieli precli jak i użytkowników narzędzi a nie samego narzędzia.
Daj dzieciom narzędzie np broń to prędzej czy później zrobią krzywdę:

- innym;

- sobie;

Nie mając dostępu do broni krzywdy nie zrobią... . Wiec by dzieci nie zrobiły krzywdy sobie i innym należy je wyeliminować [dzieci] czy też nie dawać im broni do zabawy ?

Dokładnie tak samo jest w tym przypadku.

Lesiu, zachowujesz się jak dziecko...
Lesi zachowuje się jak wizjoner i osoba która rozumie istotę problemu. W tym wypadku to właśnie ty rozumujesz jak dziecko ... nie obrażając cudzych dzieci.

Nieważne czy dodawarka jest za darmo czy kosztuje 50 czy nawet 150pln ważne kto i jak z niej kożysta.

nie zgodzę się , moim zdaniem każde narzędzie spamerskie ma kosztować x00 $ , nie wszystkie maj tyle kieszeniowych, syfu będzie mniej.

To będzie pierwszy poziom segregacji.

Wole dać tych 400 pln za Publikera, bo wiem ze jest to polski produkt, zatrudnia ludzi i w jakim sensie napędza gospodarka.

To ze malo dobrych polskich narzędzi SEO, poza wyjątkami, wina właśnie takich charytatywnych projektów.

Czy to tak ciężko zrozumieć? Chętnie kupiłem by polskiego XR za 2k bo wiem ze czesc tych pieniędzy, dostana programiści, sekretarka, sprzątaczka i td

Nieważne czy dodawarka jest za darmo czy kosztuje 50 czy nawet 150pln ważne kto i jak z niej kożysta.
Właściciele precli mogą godzić się na dodawarki, których userzy z racji tego, że są płatne starają się je wykorzystać jak najskuteczniej wiec mimo wszystko zwracają dużą uwagę na jakość tego co nimi publikują.

User darmowego narzędzie ma to gdzieś, bo to go nic nie kosztuje wiec nie musi przejmować się jakością dodawanego contentu.

Z kolei właściciel precla, który dotychczas nie miał nic przeciwko nazwijmy to "autoryzowanym" dodawarką albo zwinie swój zaspamowany precel albo zastosuje blokokery antyspamowe. Wiec pytanie retoryczne brzmi, kto na tym zyska, a, kto traci ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności