Skocz do zawartości

Brumek dodawarka do wordpresow

maqriusz182

Rekomendowane odpowiedzi

vspak, nie zrozumiałeś tego, co napisałem... jednak prawdą jest to, że nie uznaję za debili tych, którzy za swoją pracę oczekują wynagrodzenia. Ty świadczysz darmowe usługi?

MaxPan, w pierwszej części dotknąłeś sedna problemu.

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ty świadczysz darmowe usługi?
Widocznie kolega o nicku vspak Myśli na WSPAK :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@mion niestety broń jest nielegalna (choć często tego żałuję) udostępnianie tego typu oprogramowania czy to za opłata czy za darmo nie. Możemy lamentować i tłumaczyć jaki to ma zły wpływ a i tak nic na to nie poradzimy dlatego rozwiązania trzeba szukać gdzie indziej. To że coś jest udostępniane za darmo nie znaczy, że jest darmowe albo że właściciel na tym nie zarobi. Czasem jak, nie widać jak coś zarabia to nie znaczy, że nie zarabia albo nie będzie zarabiać tylko, że czegoś nie wiesz. Ja ubolewam nad całością trendów obecnie i czy jest to xrumer za 500$ czy esCat za 150pln czy inny brumek za free to jest szajs. Niestety branża taka, że jak chcesz być top to nie masz wyjścia musisz być lepszy (w tym wypadku gorszy) od konkurencji. Mnie irytuje jedynie takie jednostronne spojrzenie bo xr, publiker, sb, i wiele innych to taki sam szajs tylko że za pieniądze i tłumaczenie, że ja mogę spamować bo dałem xxx$ za soft a Ty nie bo dostałeś za free jest śmieszne. Większość dobrego softu do spamowania powstaje we własnym zakresie i kosztuje trochę czasu i wiedzy.

czy inny brumek za free to jest szajs.
Ooooo widzę, że jednak nie rozumiesz na czym polega problem. No cóż .... może Potrzebujesz więcej czasu by to pojąć, a może po prostu nie masz ku temu predyspozycji ...

c'est la vie

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion nadrabianie braku argumentów protekcjonalnym tonem nie jest zbyt dobre w dyskusji. Generalnie można napisać, że to Ty nie rozumiesz iż tak naprawdę różnica jest nie wielka a rozwiązanie nie leży w obrażaniu Bogu ducha winnych ludzi a zupełnie gdzie indziej. Gdyby jeszcze nie było jasności to nie jestem zwolennikiem brumka a przeciwnikiem generalizacji i segregacji ze względu na stan posiadania.

Widzę że wywołałem lawinę krytyki udostępniając bardzo prosty programik. Według niektórych to wprost zbrodnia. Otóż napisanie skryptu który z wykorzystaniem xmlrpc dodaje artykułuy to bardzo prosta sprawa, zresztą nie potrzeba pisać samemu , pełno jest w necie gotowych skryptów, które można wykorzystać. Jeżeli ktoś nie potrafi sam sobie sklecić takiego skryptu to tym bardziej nie uda mu się znaleźć dużo wordpresów w których ta opcja jest aktywna.

Dla kogoś kto w średnim stopniu opanował php ten programik wcale nie musi być wartościowy ale dla tych co zaczynają przygode z pozycjonowaniem, zarabianiem na stronach może być przydatny.

Ci co zajmują się tym profesjonalnie wykorzystując brumka nie zawalą bzdetnymi wpisami precli bo wiedzą co to spowoduje, natomiast ci „inni” mają tylko garstkę adresów do wykorzystania.

Jeżli chodzi o „zbrodnie popełnioną przeze mnie wobec wszystkich pozycjonerow „ uważm że większym powiedzmy paskudnym praktykowaniem jest sprzedawanie programów które „ze względów bezpieczeństwa (załóżmy)” muszą przed wykonaniem pracy połączyć się z serwerem autora i przestają działać po jakimś czasie oczywiście nie z winy autora tylko … tu można by było dużo napisać.

… coż mogę więcej napisać.. Przepraszam za wszystkie wyrządzone krzywdy przeze mnie :)

@Mion nadrabianie braku argumentów protekcjonalnym tonem nie jest zbyt dobre w dyskusji.
Trudno argumentować, a co gorsza wyjaśniać rzeczy oczywiste. Wiec twoja retoryka w tej kwestii nie przemawia do mnie ;)

Popierasz darmowe spamerskie produkty - Twoja sprawa. Tylko później nie "jęcz", że to czy tamto się "popsuło" i, że branża SEO schodzi gdzieś tam https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...wtopic=113951...

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Z ciekawości zapytam się tutaj - ktoś pomoże? Otóż dołożyłem do bazy "Brumka" swojego nowego precelka: www.platinumpress.nstrefa.pl. Niestety artykuły dodawane za pomocą tegoż "Brumka" nie dodają się w ogóle. Widzę, że nowi rejestrują się bezproblemowo, ale wpisy nie żyją :/ ...

Dodam, że:

- włączona jest opcja "Każdy może się zarejestrować"

- domyślna funkcja dla nowozarejestrowanego to "Autor"

- mam włączoną zdalną publikację, zarówno "Atom" jak i oczywiście "XML-RPC"

Co może być jeszcze przeszkodą w publikacji?

• 1 rok później...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności