Skocz do zawartości

Katalog na zaplecze

Remiss

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę nad postawieniem zaplecza na katalogach pod swl, możecie polecić na czym najprościej, nigdy nie stawiałem tylko dodawałem :soczek:

wydaje mi się, że easydiry dłużej stoją w indeksie opierając się banom,

webmini lecą na łeb na szyję, świeży przykład ostatnio @MaxPan-owi wywaliło ich 500

najnowszy skrypt katalogu omnipress, łatwo się instaluje, dodawane są do niego wyłącznie synonimizowane określoną ilość razy wpisy, omipressy z tego powodu przeżyją chyba wszystkie webmini

zastanawia mnie tylko czemu tak słabo są instalowane, aktualnie w bazie omniadda jest ich zaledwie 219. i stoi, to jakaś zmowa czy syndrom psa ogrodnika >nie będę wspierał dzieła kolesia z pio< i większość leje na to

słuchajcie, czy warto je stawiać

Katalog pod SWL nie sprawdza się tak samo jak autoblog, pomimo starej metody nadal wielki potencjał drzemie w autoblogach.

Obecnie mam założonych sporo autoblogów, a 'perełka' ma około 300k site. Zwykły Wordpress, unikatowy ciekawy szablon, ciekawe rozłożenie. Polecam wtyczkę WP-Robot, nie pamiętam dokładnie ile kosztuje licencja ale plugin jest niezbędny do zakładania dobrych autoblogów z przyszłością.

ff11.jpg

Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności