Skocz do zawartości

Strony w ASP.NET i pozycje w wyszukiwarkach

Goooglik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam parę serwisów zrobionych w ASP.NET z użyciem najnowszego frameworka 4.0 oraz z wykożystanie urlrewrite. Nie jestem specjalistą SEO więc ciężko odnieść mi się do pogłosek jakoby G. banował strony w tej technologii. W sumie robot tak jak i przeglądarka ma do czynienia z wynikami w html więc nie za bardzo widzę potwierdzenie tej teorii. Jest poza tym masę opcji na: 1. przyspiszenie stron w .NET, pozbycie się nadmiarowego viewstate, modrewrite etc. Napiszcie proszę co o tym myślicie.

Pozdrawiam,

Darek

Może link poniżej coś Ci pomoże. Wydaje mi się, że nie jest to dobre pytanie w tym dziale.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=112761

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Technologie odpowiadające za dostarczenie strony nie mają znaczenia.

Chyba że zagłębimy się w czasy generowania strony/odpowiedzi serwera. Ale gdy te nie przekraczają przyzwoitych wartości nie ma to żadnego znaczenia

Pogłoski są nieprawdziwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności