Skocz do zawartości

Sens podlinkowania wpisu

fanta001

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam takie pytanie. Co daje podlinkowanie wpisu?

Czy oprócz tego że się szybciej zaindeksuje, jego moc poprzez podlinkowanie znacząco wzrośnie?

Czy jest sens podlinkowywać wpisy które już są w indeksie google? Co to da?

Czy jest sens podlinkowywać profile z for lub konkretny post z sygnaturą?

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

Lenny w jaki sposób ta moc rośnie w punktu widzenia dla google? Katalog bądź precel zyskuje kolejny link i tyle? Czy wytłumaczenie zwiększenia mocy po podlinkowaniu jest jakieś inne.

Ja wychodziłem (do tej pory) z założenia że jeżeli jakiś wpis wpadł w index google to nie widziałem większego sensu aby go linkować jeszcze.

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

Lenny w jaki sposób ta moc rośnie w punktu widzenia dla google? Katalog bądź precel zyskuje kolejny link i tyle? Czy wytłumaczenie zwiększenia mocy po podlinkowaniu jest jakieś inne.

a jaka jest roznica w podlinkowaniu i wartosci miedzy katalogiem do ktorego prowadzi 2k stalych silnych linkow a nabitym pingiem webmini? zadna?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności