Skocz do zawartości

Moderowany i Pozycjonowany

Kinger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Systematycznie linkuje portal, już ponad 4k BL :P

No. też nie przesadź, bo jak masz możliwości to kusi :D, ale świeża domenę bardzo łatwo w filtra wpakować, lepiej powoli, sukcesywnie i systematycznie. Nie wiem, czy już nie przesadziłeś na 1 miesięczną domenę, chyba że jest starsza?

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Dziś dokładnie pierwszy miesiąc domeny wybił. Mam linki na stronach głównych kilku mocnych stron i to tyle - można by powiedzieć, że mam naturalny przyrost. Nawet nie kataloguje dynamicznie - czasem jak znajdę fajną stronę, to dopiszę.

Nie robię spamu na katalogach, ale z biegiem czasu staram się o "zaprzyjaźnione linki" na różnych stronach. Aktualnie mam na 4 większych serwisach i tyle starczy ^^

gdzieś zaginęła...

Bardzo fajny precelek :(

Nie chciałbyś trochę darmowej treści na stronę, bez linków? Pozostawały mi jakieś teksty z różnych tematyk, kokosy na wartościowy content reklamowy i marketingowy na www to może nie są, ale na pewno coś więcej niż masło maślane ;)

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Znalazłem chwilę dzisiaj i ja coś wyprodukowałem. Chociaż zwykle pisze tylko na swoje blogi.

Jak ze zdjęciami ? Preferowane :P bo jeśli tak to również wieczorem coś dołożę.

Precel fajny. Dla mnie swoisty rodzaj wzorca w danej dziedzinie - polecam.

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

wrzuciłbym dwie fotki - mojego autorstwa ale coś nie mam dostępu do ponownej edycji - czy tak jest w MU?

...albo "nie wiem jak mam to zrobić"...

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

To dlatego, że twój wpis został już przeze mnie opublikowany. Trzeba było go w szkicach zapisać to bym się wstrzymał :good:

Możesz edytować swoje wpisu o ile są w stanie oczekiwania na akceptację lub są szkicami.

Już zmieniam artykuł na możliwy do edycji dla Ciebie.

gdzieś zaginęła...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności