Skocz do zawartości

Moderowany i Pozycjonowany

Kinger

Rekomendowane odpowiedzi

Nowe staty:

* 27 k BL (zwolniłem ostatnio, aby nie przesadzać)

Bardzo duża prośba: używajcie wtyczki All in SEO, bo automatycznie generowane opisy nie zawierają dokładnie takich slów, jakich może byście chcieli (tylko pierwszych 15 słów tekstu).

gdzieś zaginęła...

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kinger jakiej używasz wersji All in one seo pack? Tej najnowszej, bo się zastanawiałem, czy zaktualizować, bo ta najnowsza chyba coś tam w bazie zmienia, trzeba upgradnąc bazę mysql bodajże??

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Całkiem przyjemny presell. Dodam coś od siebie za chwilę :D Jaka wtyczka pokazuje tagi na głównej??

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Jest już dopieszczony chyba, nie ma już też chyba zbędnych external links, bo nowinki... to pewnie twoje. W noscript jest jeszcze link adtily, nie wiem jak to G. interpretuje może ignoruje, dziwne rozwiązanie ze strony adtily, bo to trochę taki ukryty link, ale podkreślam, że nie wiem jak G. inteprertuje noscript... W każdym razie w wersji tekstowej cache go pokazuje. Coś mi się tam kiedyś obiło o uszy, że wstawianie linków do noscript to niezbyt dobre rozwiązanie, dlatego zdziwiło mnie, że adtily takie coś dodaje.

Tzn. Kinger, nie wiem, czy sobie życzysz żebym tak przetrzepywał twój kod, ale uważam, że e-czytelnicy będzie się z czasem zaliczał do bardzo niewielkiej liczby elitarnych serwisów z artykułami, a tych brakuję, więc warto dopracować każdy szczegół.

Także linkuj, likuj i czekamy na następne ;)

• 2 tygodnie później...

Ok, zmieniamy trochę zasady gry, bo coraz więcej gości jest z Google więc artykuły muszą mieć pewien poziom aby nie było tzn. "wiochy".

Poprzeczka podwyższona do:

* min. 2000 znaków

* obowiązkowa grafika (chociaż jedno zdjęcie/obrazek)

* więcej konkretów a nie wody

Pozdrawiam :D

gdzieś zaginęła...

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Podoba mi się ten presell, w sumie bardzo mało piszę artykułów - ten który napisałem do Twojego na pewno jest unikalny i mam nadzieję, że też uznasz go za porządny ;-)

Piszesz w regulaminie, że grafika jest obowiązkowa - ale w jaki sposób mam ją dodać, kiedy klikam w "Ustaw ikonę wpisu" dostaje info: "Nie posiadasz uprawnienia do wysyłania plików na serwer.".

Problem nr 2 - miałem dzisiaj pewne problemy z zalogowaniem się - strona muliła (timeout requestu) - przy czym problem był tylko z https://e-czytelnicy.pl/wp-login.php, reszta stron ładowała się bez problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności