Skocz do zawartości

Moderowany i Pozycjonowany

Kinger

Rekomendowane odpowiedzi

@Agacia80 - kategoria dodana ;) Tego typu uwagi techniczne najlepiej zgłaszać przez zakładkę "kontakt", bo e-mail częściej sprawdzam niż ten wątek.

@tfiluu - będzie opublikowany wtedy, kiedy spełni założenia regulaminu. Jeżeli Twoim zdaniem wpis zapisany jako szkic jest OK, to zgłoś go do akceptacji. Jeżeli zostanie odrzucony (zapisany przez admina jako szkic), to zapewne coś jest nie tak, ale ja najczęściej informuje co nie pasuje (dodaje krótki komentarz]. Jeśli dalej coś jest niejasne, to proszę o kontakt mailowy, gdzie podasz mi, o jaki konkretnie "szkic" chodzi.

gdzieś zaginęła...

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

W dni dzisiejszym precel kończy swoją działalność, rejestracja została wyłączona a w przeciągi kilku dni status wszystkich użytkowników zostanie zmieniony na Subskrybent.

Oczekujące wpisy, które są jeszcze w kolejce zostaną sprawdzone.

Domena będzie regularnie opłacana, dzięki czemu dopóki ja osobiście żyję, dopóty artykuły nie znikną z sieci :pytajnik:

gdzieś zaginęła...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności