Skocz do zawartości

[Startup] SEOlisty.pl

Rekomendowane odpowiedzi

A powiedz mi, czy kupowałeś listę z BHW ? Pewnie nie.

Ja też mogę napisać, że mam 90%, ale nie zamierzam oczerniać, bo o taką listę bardzo trudno. Zresztą każdy kto ma dobre proxy, potrafi ustawić sb to wyciągnie nawet 50.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dlaczego stwierdzasz, że nie kupiłem takiej listy? Zadziwię Cie - kupiłem i to dwie, w sumie mam około 1mln adresów URL auto-approve ze skutecznością ponad 70%. Mogę poszukać kontaktu do dwóch osób z BHW i Ci wysłać jak chcesz.

E: O taką liste nie jest trudno - wystarczy wejść na BHW i kupić, parę ruchów myszką to chyba nic trudnego. Sorry, ale między 20% a 50% jak piszesz teraz jest ogromna różnica.

ff11.jpg

Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO!

E: O taką liste nie jest trudno - wystarczy wejść na BHW i kupić, parę ruchów myszką to chyba nic trudnego.

Nie będę z tobą dyskutował, bo nie ma sensu. Widać, że boli Cię to, że pojawiła się konkurencja dla twoich "super" linków, raczej super drogich.

Proszę Cię o nie spamowanie w moim temacie. Jeżeli nie masz zamiaru nic kupować to nie pisz.

Podstawowe pytanie - dlaczego chcesz kończyć tą dyskusje? Brakuje Tobie argumentów? Nie jesteś dla mnie praktycznie żadną konkurencją (jak zauważyłeś w ofercie sklepu nie ma żadnych katalogów, precli czy blastów), po prostu uświadamiam niektórych użytkowników forum, że są listy do sb i listy do sb.

Forum jest ogólnodostępne, nie widzę powodu dla którego miałbym tutaj nie pisać o ile trzymam się tematu. A co do ceny - przecież nie zabrania Ci nikt sprzedawania linków PR6 po 50 groszy ;-)

ff11.jpg

Jak możesz uświadamiać użytkowników skoro nawet nie widziałeś mojej listy ? Zaprzeczasz sam sobie.

Argumentów mi nie brakuje, ale nie założyłem tego tematu po to, by się z kimś przepychać.

Przyczepiłeś się w pierwszym poście do domen .edu i gov jakie w twoim sklepie są, więc nie trudno się domyśleć, że Cię to boli.

Nic mnie nie boli, ale sam napisałeś, że skuteczność Twojej listy jest na poziomie 20%, więc po co mam ją widzieć, skoro sam jej autor mówi o jej marnej skuteczności?

Po drugie linki z domen .edu i .gov to tylko mit i Google traktuje je jak każdy link z byle jakiej domeny najwyższego rzędu.

ff11.jpg

Czy 20% opublikowanych komentarzy świadczy o skuteczności ?

Możesz mieć i milion blogów, a mogą dawać One mniejszą skuteczność od 5 tysięcy.

Zapraszam Cię do zakupu - przetestuj, a następnie coś napisz, bo na razie nie masz nic ciekawego do powiedzenia.

Pochwaleni ci co korzystali a potem komentowali:) Takie zawsze moje zdanie było:)

MYsle ze jeśli ktoś dokłada ręcznej roboty, żeby dac innym coś unikalnego to sie nie ma co pienić tylko spróbować i potem ocenić.

Lub nie próbować i sie wstrzymac od głosu zamiast chwytać za każde słowo w myśl, WSZYSTKO CO POWIESZ BEDZIE WYKORZYSTANIE PRZECIWKO TOBIE W SĄDZIE:)

Myślę, że nie ma sensu najeżdzać na czyjąs robote i na odwrót typu: bo ja mam to a ja mam tamto i ten tego.

Ktoś może zapodać z 20% i bedzie miał lepszy rezultat niż 80 czy 90 i na odwrót.

Z listami z BHW bywało różnie, kupiłem pare chociażby do LFE i sie zdały a potem szybko padały, więc tam jest kwestia szczęscia moim zdaniem.

Co do %

Ostatnio miałem skuteczność 90% udało mi sie założyć 9 blogów na 10 automatem LFE WOOW:) Dlatego do % sukcesywności podchodzę z dystansem.

W scrapeboksie przy dobrej liście nawet przy małym sukcesie zapodaje liste nieudanych ponownie do komenta, pare pociągnięć z dedykowanym proksy i mam solidny wynik pare tysiecy bl.

Więc każda lista ręcznie wyciągana z ilością adresów pare do paredziesięciu K może dać konkretnego kopniaka.

Więc po co ta wojna na procenty?

Takie moje skromne zdanie, w razie sprzeciwu nie czepiać sie prosze:)

POZDRO

dandezzz

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

@Najedynce, wszyscy wiemy ze salek zrobił ci konkurencje bo ty także sprzedajesz te swoje badziewne listy w sklepie jak się nie mylę, wiec wyjdź z tematu i nie zaśmiecaj, bo listy salka są dobre i nie drogie... A sam pomysł z takim serwisem genialny... Lepszy niz linki za kosmiczne pięniądze..

Mam tą listę SB, powiem tak jest lepsza jak te z anglojęzycznego źródła i tańsza.Ogólnie polecam.

@MaxPan coś insynuujesz? Bo jeżeli tak to analogicznie osoba oferująca blasty nie ma prawa wypowiedzieć się w temacie w którym ty się wypowiedziałeś.

1.Wszyscy na PIO wiedza ze ja blasty NIE SPRZEDAJE, i ogólnie jestem przeciwnikiem tego procederu( sprzedawania blastow).Uważam ze to sprzeczne z licencja, w mojej interpretacji :D i z zdrowym rozsądkiem, bo nie można dawać wszystkim możliwość spamowania for.

2.Prawie się nie wypowiadam w temacie XR, ze względu na stopkę.

3.To ze promuje w jakimś sensie XR, nie ukrywam, mam w tym interes, ale nie w postaci reflinka.

Myślę ze moderatory ocenia merytoryczna wartość twoich wypowiedzi w temacie konkurencyjnym.

Masz site, bl, informację czy wymaga linka zwrotnego, czy wymaga pr (jeśli tak to jakiego).

Lista tworzona była na podstawie sb + list z przeszłości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności