Skocz do zawartości

[Startup] SEOlisty.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Aniec ja mam niestety komfort utrzymania mieszkania w Warszawie :D. Dochodzi samochód, przyjemności i studia.

Przyjemności? A to praca nie jest dla Ciebie przyjemnościa?:D I studia że studia , czy studia że nauka bo to różnica:D

panowie strasznie najeżdżacie na Salek_Art ;) dajcie mu szansę ;)

Oni po prostu zazdroszczą że to nie ich pomysł i ich listy;p

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
no to poczekam jeszcze, bo tam jedna oferta ma 500k adresów, i boję sie, ze 450k, będzie nofollow

Postaram się dziś przefiltrować i dam Ci odpowiedź jak to się ma :D.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

a czy 'x' klientom będzie sprzedawana ta sama baza czy np za tydzień, dwa, trzy, rok - zmienicie adresy dostępne do zakupu?

jeżeli ta sama - to proszę o info ilu już klientów dokonało zakupu oraz (pełna fantazja) z ilu słów kluczowych robiliście odsiew ?

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

@Najedynce, wszyscy wiemy ze salek zrobił ci konkurencje

Według mnie konkurencja rodzi progres, więc nie widzę problemu, żeby była, jestem nawet za.

bo ty także sprzedajesz te swoje badziewne listy w sklepie jak się nie mylę, wiec wyjdź z tematu i nie zaśmiecaj, bo listy salka są dobre i nie drogie... A sam pomysł z takim serwisem genialny...

Po pierwsze - kupiłeś, że wiesz? Ja nie musiałem kupować gdy autor powiedział, że jej skuteczność to 20%. Po drugie - pomysł bez rewelacji, istnieje już conajmniej 20 takich w sieci. Wystarczy użyć Google.

Lepszy niz linki za kosmiczne pięniądze..

Nie kupuj.

Tak na marginesie. Paradoksem jest prowadzenie przez Ciebie firmy, która zatrudnia 45 osób W HOLANDII (miesięczne przychody muszą być na poziomie ~70 tyś pln) a sprzedajesz/sprzedawałeś teksty po niewiele ponad 1zł. Graty.

NaJedynce czytam te Twoje posty i skończ się człowieku kompromitować!

Jeżeli coś do mnie masz - napisałem to w innym temacie to wyjaśnijmy to na pw, nie widzę powodu dla, którego starasz się negować wszystkie moje posty. To że stwierdzam fakty, które wypowiedział autor tematu jednocześnie je komentując to dla Ciebie kompromitacja? Widocznie używaliśmy innych słowników języka polskiego.

Basta.

ff11.jpg

Linki PageRank 1-7 | Bazy linków SEO - więcej asortymentu w naszym sklepie SEO!

@Na jedynce, jak zatrudnia się ludzi trzeba zadbać o prace dla nich i żeby mieć za co im zapłacić... Nie zawsze jest tak cudownie że jest pełno pracy.. Lepiej sprzedać 100 tekstów po 2 zł niż 10 po 20zl...

Edyta.

PS nie róbmy tu offtopicu.

Pytanie do autora Startupu - czy planujesz w przyszłości poszerzyć wachlarz usług? Tzn. budowa zaplecza dla klientów (x sztuk) + podlinkowanie tego przez oferowane listy/narzędzia?

Czy oferowane pakiety List/Blast można dzielić, chodzi mi o to - oferujesz 5k linków i chce to wykorzystać np. dla 10 stron (na każda wtedy przypada 500 linków)?

Prowadzisz DG? Z fakturami nie ma problemów?

BTW. MaxPan popieram, 80% postów to b---shit...

a czy 'x' klientom będzie sprzedawana ta sama baza czy np za tydzień, dwa, trzy, rok - zmienicie adresy dostępne do zakupu?

Jest napisane na stronie, że max 20 sztuk trafia do klientów, na razie sprzedało się kilka :).

Nie była tworzona na podstawie słów kluczowych, tylko na podstawie konkurencji :P.

Pytanie do autora Startupu - czy planujesz w przyszłości poszerzyć wachlarz usług? Tzn. budowa zaplecza dla klientów (x sztuk) + podlinkowanie tego przez oferowane listy/narzędzia?

Czy oferowane pakiety List/Blast można dzielić, chodzi mi o to - oferujesz 5k linków i chce to wykorzystać np. dla 10 stron (na każda wtedy przypada 500 linków)?

Prowadzisz DG? Z fakturami nie ma problemów?

Zaplecza raczej nie planuje stawiać, bo nie mam czasu nawet na swoje :).

Tak, można dzielić - możesz dać nawet 30 domen.

Z fakturami nie ma problemu, także możesz napisać dane poprzez formularz kontaktowy i otrzymasz fakturkę :)

Po pierwsze - kupiłeś, że wiesz? Ja nie musiałem kupować gdy autor powiedział, że jej skuteczność to 20%. Po drugie - pomysł bez rewelacji, istnieje już conajmniej 20 takich w sieci. Wystarczy użyć Google.

Mylisz pojęcia i raczej nie da Ci się wytłumaczyć subtelnej różnicy, która istnieje między skutecznością dodania, a skutecznością działania.

Nie wiem czy inni także kupowali listy do SB i jakie mają wrażenia, jednak muszę podzielić się swoimi.

Po kupnie paczki 500k - podzieliłem paczkę po 100k i po przejściu już trzech, trzeba powiedzieć jasno - takich list się nie sprzedaje (zaznaczona jako wszystko AA)

Skuteczność 20% - (większość błędów 404, captcha, unable to post) - nie było by problemu, jednak po sprawdzeniu występowania linka, skuteczność chyba poniżej 4% wyjdzie (np. trzecią listę mieli i chyba wyjdzie 1%). Wyrywkowo sprawdzone adresy bez linka i faktycznie nie ma tam żadnych komentarzy.

Ustawienia SB

połączeń - 20 (także przy sprawdzaniu)

proxy - 10szt. yourprivateproxy

Jak widać ustawienia "delikatne"

Innymi słowy listy mooocno nieaktualne, ja tej sprzedawanej aktualnie, nie polecam - podobne wyniki to ja chyba mam po byle jakim harvestem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności