Skocz do zawartości

Moncy dedyk + administrator

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Szukam dobrej i mocnej maszynki pod swoje serwisy, głównie forum. Potrzebuję też kogoś ogarniętego do administracji.

Transfer nie jest istotnym elementem, nie hostuję plikow. Zależy mi bardziej na wydajnej maszynie która poradzi sobie z bazami po 1-3 gb.

Administrator potrzebny bardziej w sytuacjach awaryjnych i na początku do przenosin + konfiguracja.

Czy ktoś mógłby coś polecić? Myślałem o ovh..

Od wielu lat korzystałem z usług jednej z firm, ale ostatnio bardzo zawiodłem się na obsłudze i nie mam ochoty więcej z nimi współpracować.

Będę wdzięczny za popdowiedzi.

Pozdr.

Tanie to nie jest takie jednoznaczne, bo do tego dochodzi opłata instalacyjna Opłata instalacyjna 599 zł netto ...

https://www.hetzner.de/page_pl.htm

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion

ta instalacja droga z tym że za kwote w okolicach 200zł/mc masz już serwer za który w Polsce byś zapłacił 3x tyle...

Przykładow za serwer 8 Gb ram mocny procek masz za coś ponad 200zł.W Polsce nigdy w życiu nie znajdziesz serwera za taką cene z takimi parametrami....A instalacja swoją drogą...

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności