Skocz do zawartości

Google źle wyświetla description na stronie głównej

radeekk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam takie zapytanie ponieważ mam ustawione description na stronie głównej i poniżej mam jeszcze taka linijkę kodu wpisana na stronie głównej

<p class="title">Nowości<span>16 Stycznia 2011</span></p>

I pytanie brzmi tak dlaczego google nie odczytuje prawidlowo description tylko robi mi tak że wpisuje na samym początku opisu : 16 stycznia.... i dopiero po tym prawidłowo description wyświetla cały opis przez co skraca się koniec tego description. Chce pozbyć się tego 16 stycznia na początku jak mogę to zastąpić?

Czy google automatycznie sobie dobiera treści do description?

Z góry dziękuje za pomoc

Pozdrawiam

Różnie bywa z description. Mi zazwyczaj wyświetla to, na czym mi zależy. Czasem "obetnie" jedną linijkę- w zależności od słów kluczowych w zapytaniu.

Jeśli chodzi o Twój problem, najlepiej gdyby zagadnieniem zajął ktoś z większym doświadczeniem. Pozdrawiam!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności