Skocz do zawartości

Otwarty precel

Arseterix

Rekomendowane odpowiedzi

Od razu zaznaczam, że stawiam tego precla, ponieważ szkoda mi domeny, żeby stała pusta, a nie ma czasu na robienie z niej zaplecza. Dużo było przy niej kręcenia i wypadła z jednego projektu (szkoda mi teraz czasu na nowe tresowanie bota). Poszedł na nią jakiś blast z tematyki książki/księgarnie, więc roboty zaglądają. W wolnej chwili mogę coś tam jeszcze podesłać.

Wypiekacz, All In One SEO Pack. Na dniach wyrzucę linki ze stopki, a jak będzie co to wrzucę wtyczki na wewnętrzne linkowanie z keywordów itd.

1500 znaków (min. 300 słów), max 3 linki z treści, jedna kategoria "Fragmenty", 1-5 tagów.

Na głównej wyświetlają się 3 ostatnie wpisy. Nie wycina linków z głównej. Jak będzie mały ruch to przynajmniej Ci, którzy będą pierwsi skorzystają. Reszta w regulaminie.

Nie interesuje mnie czy tekst jest unikatem czy nie. Jak ktoś nie potrafi zrobić dobrego spinnu to i tak linki z tego będą miały 0 wartości.

Będzie moderacja. W przyszłości precla zamknę pod prywatnego ale wszystkie dobre wpisy zostawię i umożliwię autorom pisanie dalej.

Rzadko zaglądam na PiO, więc może być krucho z odpowiedziami. Jak komuś się nie przyda nawet do linkwheel'a to jego sprawa :D

Linka

ps. sorry za edit wklejałem z edytora na szybko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności