Skocz do zawartości

Opinie http://www.iswift.pl/

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

Ja także się dołączam - póki co żadnych kłopotów. Zwracam uwagę na super support, żadnych problemów, chętni do pomocy, profesjonalne podejście.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Certyfikat kompetencji zawodowych Łódź

polecam hosting jak najbardziej w porządeczku jeśli chodzi support pierwsza klasa szybkie odp jeśli problem można skorzystać z pomocy online :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Może jestem pechowy ale przedstawię historię tylko z 2 miesięcy:

od 10 - 12 grudnia problemy, zmienili mi IP

od 24 - 25 stycznia problemy 25 przenieśli mi konto

Do tego w ciągu dnia kilkuminutowe przerwy.

Hosting tylko i wyłącznie na małowartościowe zaplecze, chyba że ktoś lubi się stresować.:)

wyborne i satyryczne kawały

• 1 rok później...

zdecydowanie nie polecam, w kwietniu wygasły konta - do tej pory otrzymuję maile o ich przedłużeniu, z komunikatem "wkrótce wygasną ....", zmiany adresów ip, przenosiny kont, nie reagowanie na maile, problemy z dostarczeniem faktur (już 2 miesiąc jak dostarczają przez maila)

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności