Skocz do zawartości

Opinie http://www.iswift.pl/

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

jajca sobie robisz w tym momencie.... po tym jak przyjęła ich inna firma z moich obserwacji wynika że działa wszytko tragicznie...czekam na wygaśniecie opłaconych na rok z góry usług.

To już zupełnie innych hosting i zupełnie inny suport.

ja też właśnie kończę współpracę, po pierwsze ceny podnieśli 2x po przejęciu, po drugie przez kilka miesięcy to była tragedia pod względem działania. Teraz się ogarnęli, ale za te pieniądze to można 10 albo 20 hostingów kupić.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

MaxPan ma rację, przed przejęciem warto było korzystać z ich usług. Jeszcze w tym roku polecałem ich usługi, ale miarka się przebrała, ponieważ jak już kupisz to zapominają o Tobie, a support odpowiada po tygodniu lub miesiącu jak chce:) Właściwie to go nie ma:)

• 7 miesięcy temu...

Od 2009 roku korzystałem z usług iSwift i stanowczo odradzam tę firmę. Po raz kolejny, bez żadnej informacji zmienił się adres IP któregoś z moich kont i strony na nim zostały wyindeksowane (domeny korzystały z zewnętrznego DNS i rekordu A). Przy jednej z poprzednich zmian trzy konta SEO zlokalizowane na różnych IP, dostały jeden wspólny.

Przy próbie przeniesienia stron okazało się, że hasło do FTP i DA nie działa, nie działa również zmiana hasła z poziomu panelu klienta.

Ta marka kojarzyć mi się będzie już tylko z amatorstwem.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności