Skocz do zawartości

[Wordpress] Problem z hasłem użytkowników.

mol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Założyłem bloga, instalacja bezproblemowa, dostałem maila z nazwą założonego bloga jak i dane do bloga. Problem zaczyna się gdy nowy użytkownik chce sie zarejestrować na blogu. Nie wysyła do niego maila. Domyślałem się, że pewni coś z funckja mail() jest nie tak, jednak mail z resetem hasła do admina dochodzi w ułamku sekundy. Liczę na szybką pomoc forumowiczów.

Musisz wiedzieć, że napisanie dobrego CV i Listu Motywacyjnego nie jest łatwą czynnością.

@Założyłem bloga, instalacja bezproblemowa

Zainstalowałeś Wordpress'a czy "założyłeś" bloga w jakimś systemie ?

@dostałem maila z nazwą założonego bloga jak i dane do bloga

Od kogo tego maila ?

@Problem zaczyna się gdy nowy użytkownik chce sie zarejestrować na blogu.

Na jakim blogu

Bardzo niejasno piszesz :) ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tu chyba chodzi o autoinstalator Wordpressa na home.pl, czasami się przycina i maile dochodzą z opóźnieniem, ale u mnie dochodzą

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

@mol, jaki serwer?

Zrób rejestrację z podawaniem hasła przy rejestracji, wybranym przez usera.

https://wordpress.org/extend/plugins/register-plus/

@dostałem maila z nazwą założonego bloga jak i dane do bloga

Od kogo tego maila ?

Pomyśl.... to nie jest trudne do rozszyfrowania :unsure:

Super, dzięki za tą wtyczkę. Pomogła. Oczywiście chodzi o Wordpressa. A jeśli chodzi o serwer to posiadam dedyka z hetzner.de

Musisz wiedzieć, że napisanie dobrego CV i Listu Motywacyjnego nie jest łatwą czynnością.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności