Skocz do zawartości

[opinie] jupe.pl

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ogolnie ok, ale bardzo sa wrazliwi na obciazenie. Postawilem kilka spamowatych stronek i obciazenie niemal w 2 dni zablokowalo konto, bo skonczyly sie punkty. Co ciekawe takie same stronki mam postawione na Unixstorm (najnizszy pakiet) i nie ma problemu. Zalezy, wiec wszystko od tego co chcesz stawiac i w jakich ilosciach, bo jak mowie serwer moze dziwnie reagowac.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

chce postawić dwie stronki na wordpressie i je linkować, a później zrobić 301...

20zł rocznie zadowalałoby mnie... bo ja więcej nie potrzebuje dla swojej jednej stronki, bynajmniej na dzień dzisiejszy

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Ja mialem jakies problemy z funkcjonowaniem strony. W ogole nie chciala sie wczytywac.

Szkoda, że tego nie zgłosiłeś :) Takie rzeczy załatwiamy od ręki.

Ostatecznie wybralem hekko, bo roznica w cenie duza nie jest,a o ile mnie pamiec nie myli hekko pozwala na wieksze obciazenia.

Biorąc pod uwagę cenę to jest na odwrót.

• 2 miesiące temu...

Ze swojej strony też mogę powiedzieć, iż nie miałem żadnych problemów.

Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments

Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments

Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności