Skocz do zawartości

[opinie] jupe.pl

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy tylko u mnie, czy u innych tez tak jest, ze obecnie w panelu rozliczeniowym (tym co jest na stronie glownej jupe.pl) nie ma informacji o obciazeniu? Kiedys byly, a teraz jak wejde w te zakladke to nic sie nie wyswietla.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• 1 miesiąc temu...

Serwer wykupiłem 2010-10-12, mam tam kilka wp i kilka seo kat. Obciążenie w granicach 1-2% dziennie. Jeżeli chodzi o kontakt i obsługę to nie mam najmniejszych zastrzeżeń, ale serwer jaki mam to tak naprawdę kolejny syf na rynku.

Zasoby są tak okrojone że nawet nie można przeprowadzić automatycznej aktualizacji wp, innego skryptu, czy wgraniu backupu. Zgłaszałem już ten problem ze 2-3 razy i wg nich ok (oni aktualizację wykonali) ale ja za kilka minut już nie mogłem. Czyżby zwiększyli sobie zasoby na chwilę? Dziś kolejne wp poległy na próbie aktualizacji.

Serwer to nie tylko cena utrzymania która w tym przypadku jest dobra, ale to także zarządzanie stronami, które w tym przypadku jest niemożliwe.

Generalnie mam dość komunikatów typu Internal Server Error

Edit. O tak na szybko komunikat przy próbie naprawy moich wp

Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.

The proxy server could not handle the request GET /phpmyadmin/navigation.php.

Reason: Error reading from remote server

hm

mam na s2 prawie 30 stronek w tym autoblogi - jestem bardziej niż zadowolony, panel obciążeń mi się wyświetla... tylko po kilku minutach od kliknięcia w odpowiednią pozycję menu (ale mam w Hekko kilka serwerów, może dlatego), ostatni sms od serwisu sprawdzającego dostępność usług miałem jakieś 3 miesiące temu, Interialek też mi nie wyświetla :jezyk1:

Każdy przecież o Tym wie, że płacić za hosting w HEKKOnet opłaca się :)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

• 3 tygodnie później...

Połowa miesiąca a tu już wykorzystałem obciążenie procesora. Lipa. Ale czemu dopiero w tym miesiącu jest problem?

Ok, i jak teraz zgadnąć co dusi maszynę???? Żadnych cudków tam nie ma.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności