Skocz do zawartości

[opinie] jupe.pl

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

jupe.pl jest za******e. po wysłaniu emajla z zapytaniem moje konto automatycznie zostało zablokowane.

https://kulnaro.pl

strona mi teraz nie działa i na razie się nie mogę zalogować. bardzo dobry skrypt, z pewnością ogranicza liczbę zapytań.

edit 2 godziny pozniej: stracilem 2 godziny zycia.

edit 2 dni pozniej

strona na drugi dzien ruszyla. cos sie musialo zawiesic na Apache'u.

jupe na mojego mejla z zapytaniem odpisało bardzo szybko. wszystko dziala stabilnie. hostuje tam strony od 3 lat, raczej nie narzekam poza tym incydentem. na razie tam zostane, bo firma jest stabilna.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Nie dostałem odpowiedzi na pytanie zadane parę postów wcześniej - widocznie konto Hekko nie wspiera już naszego forum ;)

Na szczęście zmieniły się parametry hostingów, od 16.08.2013 są dostępne nowe pakiety kont www. Posiadają większą ilość transferu, dysku i % CPU. Cena też lepsza niż poprzednio

Pakiet | Poj. | trans/m | % CPU | Cena 12mc (brutto)

Pakiet S | 5 GB | 25 GB | 5% | 50 zł

Pakiet M | 10 GB | 100 GB | 10% | 100 zł

Pakiet L | 20 GB | 200 GB | 15% | 200 zł

Pakiet XL | 50 GB | 500 GB | 20% | 350 zł

Konta ze starymi pakietami nie są przenoszone automatycznie. Trzeba poprosić o to administrację. Ja przeszedłem z MediumJupe+ na Pakiet L (bezpłatnie i bezproblemowo).

Hosting działa mi bez zarzutu od 2 lat. Idealny na zaplecze ;) Szkoda tylko, że już nie ma większej ilości IP.

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

• 1 rok później...

Jupe jest dla małych stronek, a nie dla sklepów internetowych
W takim zRazie czym się rożni mała stronka od sklepu internetowo z 300 produktami ( Chyba, że będzie to sklep z 150 komórkami po 2 zł i 150 laptopami po 3 zł którego reklama będzie co chwile w radiu i telewizji ) ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...

Tym bardziej że przy tak śmiesznej cenie. W sumie nie znam drugiej oferty ze stabilnym pakietem za taką kasę.

Niestety ostatnio ceny poszły w górę.

Teraz za najmniejsze konto trzeba zapłacić 59 zł (brutto) gdy jeszcze w październiku było to 36,90.

Niby niewiele ale gdy tych kont jest więcej to różnica jest nie do przyjęcia.

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności