Skocz do zawartości

Umowa na pozycjonowanie

MKa

Rekomendowane odpowiedzi

NIGDY nie można mieć pewności, że ze stroną coś się nie stanie (to jest moje zdanie).

Druga sprawa rozmawiam ze znajomymi i czesto słysze o historiach, że 1 pozycjoner robi frazy x a inny y. Klient oczywiście nie mówi 1 stronie o 2 :)

@Dla klienta taka domena często jest bezcenna ze względu na sprawy biznesowe i pozycjoner MUSI TO BRAĆ POD UWAGĘ.

Więc tworzy się inną domenę i ją pozycjonuję a tą mega cenną się zostawia :)

Sprytnie ;) Klient zadowolony i nasza domena również ;)

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

Cześć Mariolcia :)

2. Kar umownych nie stosuję, daję info o okresie wypowiedzenia np. umowa na rok - 3 m-c wypowiedzenia, umowa na 18 m-c - 4 m-c wypowiedzenia.

Fikas a nie odwrotnie? :)

Jak podpisujesz umowę na ciężkie frazy to co zdziałasz przez pół roku? Może się okazać, że przez kolejne 3 miesiące efekt będzie byle jaki i faktury mizerne ;)

Co innego przy umowie na 18 mcy...

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Napisze Ci Fikas raz jeszcze bo najwidoczniej mlody wiek i buzujace hormony utrudniaja Ci czytanie:

Prosilbym abys pokazal mi dowolnego naszego klienta ktoremu zrobilismy 301 ? Nie porownuj setek testow ktore robimy ( z czego np. fraza pozycjonowanie zostala upubliczniona ) do pozycjonowania klientow.

Moim zdaniem kara umowna powinna byc zawarta w umowie.

@noone - cięższe frazy - dłuższy okres umowy - zazwyczaj 24 msc + 6msc wypowiedzenia

@ IT - nie znam Twoich klientów i nie wiem czym pozycjonujesz i jak, moją opinię wysnuwam po tym jak przeprowadzałeś test na "pozycjonowanie" i ile 301 na to poszło.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności