Skocz do zawartości

Lista SEOKów

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przy okazji tematu. Jakim półautomatem najlepiej / najsprawniej dodawać wpisy do SEO Katalogów?

Czas najwyższy coś kupić :)

Dział Narzędzia przeczytałem dokładnie, ale mam mieszane odczucia, dlatego proszę o pomoc w wyborze.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

nie ma takich

Jest, a właściwie będzie. Wywalam z listy seokaty, które nie spełniają wymogów:

- brak śladów moderacji od 3-4 tygodni

- nie zamieszczają zsynonimizowanych opisów(szkoda czasu na pisanie uników to seokatów bez żadnej wartości!)

Czesc.

A nie lepiej zamiast tracic czas na filtrowanie tysiecy katalogow sciagnać listę dziankarlo? Tam juz jest wszystko pofiltrowane. Same bezplatne katalogi, osobno katalogi przyjmujace strony z Pr=0, osobno przyjmujace stronyz PR=1, osobno z PR=2 itd. Osobno wymagajace linków zwrotnych, osobno tematyczne a ostatnio nawet dodał stare niedzialajace i nieprzyjmujace juz wpisów. Link do listy jest na tym forum dzial katalogi i presele, poddzial dyskusja, wątek "lista 250 katalogow dla poczatkujacych". Kiedys bylo 250 a teraz jest 400. A razem z dodatkami z 800. Pozdro.

zauważyłem to ostatnio chcąc dodać do "pani pszczółki"... Sensu totalnie nie widzę...

Tak poza konkursem co do "pani pszczółki" i innych z "rudym kotkiem" zdaje się, że wymierają.

Co do listy jeszcze nie przejżałem, ale na pewno coś się przyda, boz mojej musiałem wyrzucić ponad połowę.

Dzięki

C.png

C.png

pszczólka ? ja jestem bo dobrej cytrynóweczce pitej na plaży w świetle zachodzącego słoneczka :shout:

a lista jak lista - jedna z gorszolepszych - michał prawde rzecze :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności