Skocz do zawartości

Do oceny, prosze o opinie

dominator1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , blog już ma sporo treści więc przede wszystkim zależy mi na poprawie grafiki, szablonu itp. Bardzo proszę o komentarze ekspertów co trzeba poprawić by prezentował się co najmniej dobrze :) I bardzo chciał bym zmienić nagłówek bo jest po prostu tandetny , jeśli ktoś mól by stworzyć na photoshopie coś fajnego będę wdzięczny , sam nie mam przede wszystkim pomysłu a z umiejętnościami na photoshopie też nie najlepiej... Strona

Według mnie to strona jak strona. Przypomina trochę zadbanego precla (nic nadzwyczajnego). Jest czytelna, grafika nie przykuwa uwagi, bo po co w takiej stronie jakaś zaawansowana graficznie szata? Nie ma się do czego doczepić, nic bym nie zmieniał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności