Skocz do zawartości

[projekt] PRO-RANK

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam do zaoferowania skrypt - robocza nazwa "PRO-RANK".

Możliwości skryptu na dzień 04.02.2011:

- sprawdzanie pozycji fraz w google.pl,

- sprawdzanie ilości backlinków w Yahoo Explorer oraz google.pl,

- sprawdzanie PageRank,

- sprawdzanie ilości zindeksowanych stron,

- sprawdzanie parametrów strony za pomocą zadań cron,

- ręczne sprawdzanie parametrów strony,

- ustalanie globalnego odstępu czasu pomiędzy kolejnymi sprawdzaniami parametrów,

- ustalanie indywidualnego odstępu czas pomiędzy kolejnymi sprawdzaniami parametrów dla każdej strony,

- ustalanie ilości fraz sprawdzanych podczas jednego uruchomienia zadania cron,

Skrypt był testowany na sewerach: prohost, hekko/jupe, kei.pl, laohost, unixstorm. Do działania potrzebuje biblioteki CURL.

Demo skryptu można obejrzeć pod adresem www.demo.project-pro.pl. Login: demo, hasło: demo

Każdy skrypt jest przypisany do jednej domeny (istnieje możliwość zmiany domeny).

Cena skryptu dla pierwszych 3 osób wynosi 35 zł, później cena wynosi 49,99 zł. Jeżeli ktoś potrzebuje faktury do ceny należy doliczyć VAT.

Skrypt można kupić przez Allegro: https://allegro.pl/skrypt-do-sprawdzania-po...1430973849.html lub poprzez PW.

Aktualizacje skryptu są darmowe.

Skrypt będzie rozwijany zgodnie z sugestiami użytkowników.

Kontakt: biuro@project-pro.pl.

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja moge polecic ten skrypt :P Korzystam z niego juz ponad tydzien i wszystko dziala elagancko. Sprawdza pozycje jak nalezy, a za te cene nie ma innego takiego skryptu do sprawdzania pozycji :)

Do tego bardzo dobry kontakt mailowy z autorem.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

No panel moze troche malo intuicyjny, ale po chwili daje rade. Wykresow niestety nie ma. Dane tylko w tabelce z podaniem pozycji. No ale tak jak mowie ten skrypt jest osmiokrotnie tanszy od skryptu meli, wiec nie ma co wymagac cudow :P

[edit] a jednak sa wykresy ale dla pojedynczych fraz - trzeba przy tej tablei z frazami (w danym projekcie tam gdzie sa frazy i ich pozycje) kliknac na dana fraze i wtedy bedzie wykres, dziala tez przy backlinkach i site.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

przydało by się masowe dodawanie fraz i masowe sprawdzanie pozycji fraz, a nie pojedyncze, a tak po za tym, dodałem swój blog, dałem frazy, żeby sprawdził i lipa, nie pokazuje w logach, trochę to wszystko nieintuicyjne

Masowe dodawanie fraz jest. Inne -> Import fraz.

Sprawdzić też można. Zestawy -> Strony -> Wymuś spr.

Sprawdziłem twój blog (jeżeli to ten www.blog4web.pl) i wszystko chodzi, nie wiem jak ty to robisz?

jaką masz przeglądarkę, sprawdzałem dokładnie jak ty i mi nie chodziło :) może mój firefox nawala :)

W firefox i chrome sprawdzałem, tylko musisz mieć włączone JS jak klikniesz "Wymuś spr." pojawi się okienko z potwierdzeniem.

ok, dzięki :) to mój firefox jest jakiś lewy ;) soft niedługo zakupię, bardzo fajny ;)

Dopytam się:

-czy jest obsługa różnych wersji google'a? uk, de itp?

-czy z proxy jest tak jak u Meli?

-czy da sie generowac raporty w pdfie?

-czy jest opłata za pozycje?

-czy da sie zmienić logo?

Dziekuje za odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności