Skocz do zawartości

[projekt] PRO-RANK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja odpowiem na wszystkie pytania - NIE.

Tak jak bylo juz pisane - to jest prosty skrypt do uzytku domowego, a nie proawadzenia zaawansowanych statystyk dla klientow :jezyk1:

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

-czy jest obsługa różnych wersji google'a? uk, de itp?

Obecnie nie ma, można dorobić jeżeli będzie potrzeba.

-czy z proxy jest tak jak u Meli?

tzn. jak bo nie wiem co znaczy jak u Meli

-czy da sie generowac raporty w pdfie?

na chwilę obecną można wyeksportować sam wykres do pliku png, jpg, pdf lub svg

-czy jest opłata za pozycje?

nie

-czy da sie zmienić logo?

Tak. Edytując plik main_page.tpl

Mi tam także nic nie wykryło, jednak przydała by się jedna malutka, a jakże fajna funkcjonalność, dodanie przycisku "wymuś sprawdzenie pozycji" - w oknie po wejściu w projekt. Brak bardziej intuicyjnej formy wejścia w projekt, np. klikając tytuł strony, lub link strony.

ogólnie polecam, bo skrypt przyjemny.

edit: ... i wyłączenie tego komunikatu, czy na pewno chcesz wymusić sprawdzanie !!! (to nie vista przecież i raczej człowiek kupujący ten skrypt, wie co klika)

wysłałem wszystkim nową wersję skryptu (0.5), jakby komuś nie doszła niech pisze.

Zmiany na dzień 11.02.2011

- Możliwość sprawdzania pozycji fraz w onet.pl i wp.pl,

- Zmiany w sposobie wyświetlania stron i fraz,

- Możliwość ustawiania indywidualnych odstępów czasu dla sprawdzania backlinków, pagerank, site i fraz,

- Dodawanie klientów i przypisywanie im stron, które mogą oglądać (klient może zobaczyć jedynie pozycje fraz)

Ale po co zostalo dodane sprawdzanie w Onecie, jak Onet korzysta z Google, wiec sa to te same wyniki? Nawet na stronie glownej Onetu jest przy wyszukiwarce napisane 'enhanced by Google'.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

• 2 tygodnie później...

Na mail poszedł do wszystkich skrypt oznaczony numerkiem 0.6. Jakby ktoś nie dostał niech się upomni na PW.

Zmiany:

- dodałem wyszukiwarki google.com i google.co.uk

- do klienta można przypisać generowanie raportów (tygodniowe lub miesięczne), wysyłane automatycznie po dodaniu do crona pliku "cron_reports.php"

- ustalanie cen za pozycje od 1 do 10 dla poszczególnych fraz, podsumowanie kosztów pozycjonowania znajduje się w widoku strony, frazy i na raportach (koszt za ostatni tydzień lub miesiąc)

- inne zmiany wizualne

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Witam

Zgłaszałem ten błąd lecz odzewu nie miałem.

Ostatnio w ogóle nie aktualizują mi się dane, po wejściu w plik cron_day.php pojawia się błąd:

Fatal error: Call to a member function closeCursor() on a non-object in /home/huber2tk/domains/huber2t.eu/public_html/prorank/cron_day.php on line 186

Proszę o pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności