Skocz do zawartości

Błąd w pliku index.php

krzysiek23b

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem ze stronką, nie wyświetla mi się jest tylko komunikat: Fatal error: Incompatible file format: The encoded file has format major ID 0, whereas the Optimizer expects 2 in /home/legendyf/domains/jakzalozycstrone.info/public_html/index.php on line 0

Koleś z linuxpl napisał mi tylko, że jest błąd w pliku index.php. Stronkę zrobiłem w kreatorze i problem się pojawił jak zacząłem chodzić po plikach strony, tyle że w kodzie nic nie grzebałem.

Jak wchodze do edycji pliku index.php ma cos takiego:

<?php @Zend;
0132;
?>
Please Install Zend Optimizer!
<?PHP
exit();
__halt_compiler();
?>

2003120702

Skup sie na tym:

The encoded file has format major ID 0, whereas the Optimizer expects 2 in /home/legendyf/domains/jakzalozycstrone.info/public_html/index.php on line 0

i sprawdz czy masz zend optimizer zainstalowany na serwerze. Ja sie nie znam bardzo na sprawach php itd ale to pierwsze co mi przyszlo do glowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności