Skocz do zawartości

Nowy bank wedlug gg :)

NetBusters Group

Rekomendowane odpowiedzi

Jesienią 2009 r. pan Józef Głuchowski, emerytowany chemik i inspektor sanitarny wybrał się do dwóch banków – PKP B.P i PEKAO S.A mających siedzibę w tzw. Błękitnym Wieżowcu w Warszawie. Załatwiając sprawy, spędził przy okienkach blisko godzinę.

https://www.gadu-gadu.pl/nie-wpuscili-go-do...nie-pozywa-bank < sam temat tez śmieszny;)

Mam nadzieje ze nie powstanie bank Polskiej Kolei Państwowej :) Bo będzie działał jak pociągi:D przelew wysłałem dziś w tym miesiącu powinnien dojść;)

Banki chcą zarabiać na nas kasę, wciskają kredyty, puki człowieka nie naciągną to się przymilają, a później tak jak tego dziadka traktują, jak dla mnie to niech mu nawet ze 100tyś dadzą, ja też bym nie pozwolił na takie traktowanie jak śmiecia

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Czytam i nie mogę ze śmiechu.

A co tu jest śmiesznego ? To bardziej smutne niż śmieszne. Aby dziadek dostał kilkakrotnie więcej niż żąda.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności