Skocz do zawartości

Turystyczny katalog stron

Sebastek

Rekomendowane odpowiedzi

Przedstawiam wam mój drugi katalog stron na skrypcie seokatalog 1.4. Jest on moderowany i darmowy o tematyce turystycznej. Wygląd może nie poraża, ale na pewno czymś się różni od dziesiątek innych zielonych...

Na tej domenie wcześniej był precel ale z racji tego, że zainteresowanie było nikłe lub raczej artykuły były słabiutkie postanowiłem inaczej spożytkować miejsce na serwerze. Może są gdzieś literówki, może brakuje kategorii, zapraszam do dyskusji i składania propozycji/słów krytyki.

Link: Katalog turystyczny

Gość mi wyrzuca stronę www.atrakcje-turystyczne.eu i pisze, że to jest precel. Inną stronę o całkiem ciekawej treści wyrzuca bo jest na poddomenie. To ciekawe co che mieć w tym katalogu? Zdecydowanie nie polecam marnowania czasu na robienie wpisu do tego katalogu.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Sam jesteś precel chyba, albo zupełnie nie masz pojęcia co to jest precel. Na stronie nie ma artykułów z linkami na zewnątrz, z resztą nie ma co strzępić klawiatury...

tak użytkownik zareagował na odrzucenie wpisu... no cóż bez komentarza. Poza tym na stronie są inne linki np w stopce które wskazują na to, że strona jednak jest jakiegoś rodzaju preclem i działa jako zaplecze:P Katalog jest mój i ja poddaje ocenie strony dodawane do katalogu jak się nie podoba to ze swoim śmieciem won...

No cóż strona musi jakoś na siebie zarabiać. Ciekawe czy wp i onet też nazwiesz śmietnikiem, bo są tam reklamy. Swoją drogą ciekawe jaką masz definicję precla.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Dobra, myślę że nie ma co dalej prowadzić tej wojny. Wywaliłeś stronę - Twoja sprawa. Szkoda tylko mojego czasu. Nie uważam, ze jest to precel, ale Twój katalog - Twoje opinie. Tak czy inaczej nie polecam.

No własnie mój katalog i moje opinie... poza tym rozpatrywanie wpisu było za darmo a Ty spiąłeś się jakbyś co najmniej ze 6 zł zapłacił a i następnym razem jak będziesz pisał do kogoś maila z pretensjami to trochę kulturalniej by się przydało...

Dzieciniada o 1 link się kłócicie... ja w tym czasie załatwiłbym sobie z 50 linków zamiast marnować czas na bezsensowną kłótnię.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności