Skocz do zawartości

Artykuły finansowe

Pan od Adsense

Rekomendowane odpowiedzi

Artykuły finansowe na https://twojportfel.info

Zasady:

1500 znaków

2 linki wychodzące

1-3 kategorii

1-3 tagów

Tylko unikalne wpisy.

Skrypt WP, AllInOneSEO, Wypiekacz, Related posts. Na stronie głównej artykuły w pełnej treści w ilości 10 sztuk, w przyszłości będzie ograniczone do 5 szt. Wieszam go na około roku, półtora. Potem dodawanie artykułów zostanie zablokowane, jednak zostawię wszystkie treści i linki wychodzące.

Gdyby komuś brakowało kategorii, to dajcie znać i dodam nowe.

Zapraszam.

Potrzebna każdemu dziecku na PiO- Wyprawka dla noworodka- kosmetyki i meble dla dziecka

• 3 tygodnie później...

Co za palant! Człowiek się trudzi pisze unikalny tekst, a potem okazuje się, że link jest nofolow.

Zwykły [ nierzetelny partner ], niech jakiś mod skasuje ten temat bo pierwsze słyszę o preclach z linkami nofolow.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Witam. Nieprawda, że jakikolwiek wpis ma atrybut nofollow. Przyznaję jednak, że przez kilka godzin wszystkie linki w całym serwisie mogły mieć nadany ten atrybut. Testowałem wtyczkę ograniczającą linki wychodzące ze strony głównej. Plugin jednak nie spełnił oczekiwań i został usunięty. Jeśli autor artykułu zechce, to mimo wszystko usunę artykuł. Przepraszam za zamieszanie, ale z pewnością nigdy specjalnie nie nadałem żadnemu linkowi z artykułu partnerów atrybutu nofollow i nigdy tak nie będzie.

Potrzebna każdemu dziecku na PiO- Wyprawka dla noworodka- kosmetyki i meble dla dziecka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności