Skocz do zawartości

Pozycjonowanie do top10 parę pytań

drobny2992

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam pojęcia jak spisuje się adder 7. Ale miałem przyjemność korzystania z wcześniejszych wersji. Na 300 planowanych wpisów dodawało może 5-10 (nie filtrowana baza).

Ogólnie rzecz biorąc nic nie zastąpi człowieka.

Ja na twoim miejscu zacząłbym budować jakieś mocne tematyczne zaplecze, lub chociaż coś lekkiego pod swl żeby potem w swl dodać link do twojej strony związanej z montażem... (tak na chłopski rozum)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@A stosowanie wspomagaczy typu adder?? Co o tym sądzicie??

Najważniejszym wspomagaczem jakiego Ci brakuje jest PODSTAWOWA wiedza. Poczytaj to forum, warto również śledzić blogi kolegów z PiO, którzy udzielają na nich bardzo praktycznych porad, dla podstawowej wiedzy można też zakupić jakąś książkę, ale wiadomo jak to jest w przypadku pozycjonowania metodyka jest bardzo dynamiczna, więc do treści trzeba podchodzić z dystansem.

lub chociaż coś lekkiego pod swl żeby potem w swl dodać link do twojej strony związanej z montażem... (tak na chłopski rozum)

Chłopak się uczy, nie wie co ugryźć a Ty mu sugerujesz stawianie stron pod SWL?

Wejdź do działu "katalogi" i tam ostatnio wrzuciłem listę ponad 2000 seokatalogów. Przejedź się po niej i wyjmiesz z niej spokojnie około 500-600 katalogów darmowych. Do tego przejrzyj listę Mara i dodaj wpis do wybranych płatnych katalogów. Napisz troche artów (albo zamów) i wrzuć do dobrych precli i jak będzie mało to będziesz się zastanawiać. Kupowanie automatów typu omni/publiker czy innych jest w Twoim przypadku wyrzuconą kasą. Taki "przejazd" po ich bazie możesz kupić za ułamek wartości tego softu.

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

A jakiś spis katalogów które można potraktować automatem??

Ale po co Ci spis skoro nie masz automatu? Zleć to i właściciele publikera czy omniadda przejadą po bazie dostępnej w programie, dostaniesz raport z dodania i po temacie.

A czy katalogowanie po seokach jest nudne? Oczywiście że tak ;)

Jak nie chcesz się nudzić to zleć to, jest masa ogłoszeń w odpowiednim dziale tego forum ;)

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności