Skocz do zawartości

Multipasaz.pl - PR5 - SeoKatalog - FREE dla PR>0

PiVi

Rekomendowane odpowiedzi

Katalog wymaga logowania jednak po rejestracji i poprawnej aktywacji konta linkiem, który został wysłany mailem dalej nie mogę się zalogować. Dostaję komunikat, że "Twoje konto jest nieaktywne".

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Przy okazji - bo głupio pisać mi do Generała (podziwiam Go za support i cierpliwość) - która opcja w PA/Optymalizacja

sprawdza statystyki BL Katalogu i umieszcza je na stronie w okienku ? Sprawdziło mi IPki etc.. a przy BL nadal brak cyfry.

Yahoo kilka dni temu zmieniło nieco kod na swojej stronie - napisz na kontakt@seokatalogi.pl to podeślę poprawkę i w ogóle pisz z każdym problemem - ja nie gryzę :P

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

No już jest aktywne:). Ponoć w seo katalogach są narzędzia do sprawdzania unikalności wpisów. Niestety wpisujący nie ma łatwej możliwości sprawdzenia czy to co napisał nie zostanie uznane za powtórzenie. Dlatego przydało by się narzędzie dla wpisującego. Robi wpis, klika sprawdź unikalność i automat podpowie wpisującemu to samo co moderatorowi, że wpis jest unikalny bądź też nie. Nawet pisząc cały wpis z palca trudno wymyślić coś całkiem unikalnego i jakieś zdanie może zostać powtórzone, a wtedy wiadomo...

Może nie ten temat, ale katalog ma dosyć radykalny regulamin w tej kwestii.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Templatkę robiła AMBMedia - i przyznam, że mam z nimi pewien problem.

Pewne rzeczy nie zostały zrobione (mimo, że była dokładna specyfikacja mailem oraz rozmowy telefoniczne), inne nie działają.

Templata miała być gotowa w 1-2 dni... robili ją miesiąc - fakt, że w międzyczasie święta i sylwester.

Oczywiście za templatę zapłaciłem z góry- nie miałem jednak możliwości szczegółowego przetestowania

- w momencie gdy w końcu została ukończona na "testowym" katalogu wisiała już zupełnie inna.

Aktualnie wysłałem kolejnego maila z reklamacją - jak nie odpowiedzą (na ostatni nie odpowiedzili od 25.01)

to dam sobie czas i opiszę w szczegółach "współpracę' z nimi... daty, maile etc. Może machnę nawet jakąś stronę ?

Witamy serdecznie użytkowników forum.

Chcieliśmy zamieścić sprostowanie dotyczące wypowiedzi Pana Piotra E. piszącego pod pseudonimem PiVi. Podejmujemy się wykonywania JEDYNIE, TYLKO i WYŁĄCZNIE tempatek graficznych w podstawowym zakresie zmian, co staramy się wyjaśniać zamawiającym. Podstawowa templatka nie ingeruje w podstawowy kod php SEOKatalogu.Mimo to zadanie wykonaliśmy ponad podstawowy układ, robiąc menu graficzne, zmieniając konstrukcję topu i dostosowując grafikę pod życzenia Klienta. Nie ingerujemy w treść katalogu, nie zmieniamy reklam Google, nie dodajemy dodatkowych funkcji, które użytkownik po nadgraniu templatki SAM MUSI sobie ustawić ( w tym przypadku "wyszukiwanie" ). Też posiadamy maile i korespondencję, w których klient zaakceptował implementację projektu na naszym testowym katalogu. Nie mamy obowiązku utrzymywania nie naszych projektów na naszych stronach. Projekt należy do zleceniodawcy i działałoby to na jego niekorzyść, gdybyśmy dublowali serwis. Koszt 200 zł plus Vat nie może obejmować prac wymagających tygodni pracy. Wygórowane oczekiwania do których zaspokojenia nie dochodzi powodują takie reakcje i pomówienia. Proszę się dokładnie zastanawiać zanim zlecacie Państwo prosty projekt i prostą usługę a mając w domniemaniu obsługę w cenie znacznie przekraczającej jej wartość. Pozdrawiamy zespół AMB.

Tworzymy i realizujemy wielkie projekty na bazie najnowszych technologi.

AmbNetMedia. | Blog AmB.

newspress_baner.jpg

Katalog wymaga logowania jednak po rejestracji i poprawnej aktywacji konta linkiem, który został wysłany mailem dalej nie mogę się zalogować. Dostaję komunikat, że "Twoje konto jest nieaktywne".

Jakiś dziwny - jednorazowy błąd.

Właśnie zarejestrowałem testowe konto, mail aktywacyjny doszedł, aktywacja poprawna.. i się zalogowałem.

Dla pewności aktywowałem wszystkie założone konta.

[powyżej]

W zasadzie jestem sympatycznym i mało czepialskim gościem - czekałem miesiąc grzecznie, zapłaciłem z góry, napisałem reklamację i grzecznie czekałem.

Mają naprawdę dobrego grafika, templata mi się podoba i poza "szczegółami" w postaci miesiąca oczekiwania, braku panelu logowania i rejestracji (który mi obiecano telefonicznie) i braku paru innych rzeczy które szczegółowo zostały opisane w zleceniu mailowym (a które ostatecznie "odpuściłem") wszystko jest akceptowalne :piwo:

Nie wiem czy jest dobrym pomysłem udowadnianie sobie kto ma rację na publicznym forum...

PE.

P.S.

Mój "Pseudonim" lub "nick" to PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

Wpis odrzucony

Powód: zaplecze

No to fajnie zero linków wychodzących i to ma być zaplecze? Zwykła strona, ale ok. Pozdrawiam

Powiem Ci że jest dużo stron PR0 które nie są spamem, zapleczem i mają wysoką wartość, jak przeglądam katalogi i widzę takie kryteria akceptacji to mnie trzęsie, no ale cóż twój katalog, życzę powodzenia.

Nie będę z tym dyskutował - bo to fakt.

Jednocześnie jest X razy więcej spamu na PR0 - który ludzie będą dodawać "a nuż sie uda".

A jak napisałem jestem leniwy - i tak skończy się na tym, że wynajmę kogoś zaufanego do moderacji

za jakąś tam stałą stawkę miesięcznie.

Z drugiej strony jak ktoś ma wartościową stronę z PR0 czy kataloguje nową firmówkę -

opłata 1+vat biorąc pod uwagę obecne ceny wpisów do dobrych katalogów jest... śmieszna.

Jesteś leniwy to nie prowadź katalogu proste.

Policz sobie 1zł raz kilkaset katalogów...

Twój katalog taki super dobry to nie jest, to że masz pr5 z (pewnie) przejętej domeny to nie znaczy że jesteś fajny...

Pozdro.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Jesteś leniwy to nie prowadź katalogu proste.

Policz sobie 1zł raz kilkaset katalogów...

Twój katalog taki super dobry to nie jest, to że masz pr5 z (pewnie) przejętej domeny to nie znaczy że jesteś fajny...

Pozdro.

Widzę, że ktoś ma zły dzień i przyszedł powyżywać się na forum :jezyk1:

Nie wiem skąd ten atak na mnie - ale ok.

Wracając do meritum - nie napisałem, że ja jestem fajny - a że katalog jest na świetnej domenie.

Wystarczy sprawdzić BLe tej domeny - są wśród nich takie których nie da się kupić..

Właśnie taki bonus można zyskać czasem na przejętej domenie (z dobrodziejstwem inwentarza).

PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.

Proponuję zmienić top 10 na losowe 10 stron. lepsza indeksacja wpisów i nie będzie generowania sztucznych ocen.

Tak przy okazji, zmieniasz tytuły na adrs.pl - anchor

a w regulaminie masz:

5.6 Tytuł i opis zgłaszanej strony nie powinien zawierać: adresów URL, adresów e-mail, adresów zamieszkania, siedzib firm, numerów telefonów.

Proponuję zmienić top 10 na losowe 10 stron. lepsza indeksacja wpisów i nie będzie generowania sztucznych ocen.

Tak przy okazji, zmieniasz tytuły na adrs.pl - anchor

a w regulaminie masz:

5.6 Tytuł i opis zgłaszanej strony nie powinien zawierać: adresów URL, adresów e-mail, adresów zamieszkania, siedzib firm, numerów telefonów.

Sorry - poprawię.

Regulamin był tworzony w grudniu 2010 - a udostępniłem go dopiero teraz w lutym.

Nie jestem z tych którzy kupują licencję i udostępniają świeży katalog z hasłem "mam katalog !" a on nawet niezaindexowany i z 0 BL :spam:

Dałem mu miesiąc+ na indexację, podlinkowałem na nowe frazy, nową templatę etc...

Życie pokazało, że dużo stron/firm nazywa się tak jak domena - i ciężko wtedy inaczej je nazwać :)

Regulamin oczywiście zostanie zaktualizowany.

Chciałem dodać ale, strona PR 4 przy dodaniu wyskakuje że ma za niski pr.W ogóle to logowanie i tyle odrzuconych, szkoda mi czasu,wole liste seoków przynajmniej mam pewność.

Dziwny błąd - ma dedykowane IP nie powinno być więc problemu ze sprawdzaniem PR.

Co do tego czy warto dodawać- Wasza decyzja - zastanówcie się tylko ile macie darmowych katalogów (dla PR0+) z takimi parametrami (PR + jakość BLi).

Nad ilością też już pracuję :)

Katalog 4 dni "dla ludzi" - ponad 100 stron dodanych. Odrzut jest na poziomie 10-15 %.

Tak jak obiecałem- nieunikalny opis -> kosz.

Strona z 20 linkami w stopce -> kosz.

Strona zrobiona typowo pod "zaplecze" - marnej jakosci texty, precle etc -> kosz.

Reszta: Welcome ;)

PiVi

Nom coś chyba za mało dedykowane te IP to wygląda na to że załapał banik - oj od ostatniej akcji z update PR Google chyba mocno zaostrzyło swoje wymogi :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności