Skocz do zawartości

Multipasaz.pl - PR5 - SeoKatalog - FREE dla PR>0

PiVi

Rekomendowane odpowiedzi

w rozdziałce 1920x1080 wygląda trochę kiepsko, tło do lewej, katalog do środka, top też jakiś ucięty, jakby się rozjechał, radzę sprawdzić jak to wygląda na większych monitorach. Zaglądałem przez firefox.

ps, jak możesz,to aktywuj sugerowane podkategorie, bo mi brakuje :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
w rozdziałce 1920x1080 wygląda trochę kiepsko, tło do lewej, katalog do środka, top też jakiś ucięty, jakby się rozjechał, radzę sprawdzić jak to wygląda na większych monitorach. Zaglądałem przez firefox.

ps, jak możesz,to aktywuj sugerowane podkategorie, bo mi brakuje :)

Sprawdzę w domq na desktopie w full HD :)

Przyznam się, że templaty nie testowałem w tej rozdzielczości.

Próbowałem dodać 2 stronki pr5 i napisało, że za niski pr :( Jedna to wp druga vb.

Olałem tą pseudo darmochę i zapłaciłem. Teksty unikalne więc liczę na akceptację :)

Niestety - na blokadę sprawdzania PR nic nie poradzę.

Katalog stoi na dedykowanym IP - mam tam 4 różne serwisy - żaden nie sprawdza PRów prócz SeoKata.

Spróbuję namówić Generała na tzw. "proxyPhp" - mam kilka osobnych, dedykowanych ipek które można by wykorzystać.

Przy okazji - gratukuję tej domeny na b...

Słyszałem, że tanio nie było :) Ale domena zacna- naprawdę.

Zresztą "Multipasaz" też jest właśnie z tej "grupy" nazwijmy ją ogólnie finansową...

PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

Katalog stoi na dedykowanym IP - mam tam 4 różne serwisy - żaden nie sprawdza PRów prócz SeoKata.

Spróbuję namówić Generała na tzw. "proxyPhp" - mam kilka osobnych, dedykowanych ipek które można by wykorzystać.

Mnie nie trzeba namawiać :)

Gdybym wiedział że będą takie problemy z Google teraz to już w wersji 1.0 dorobiłbym proxy bo to proste.

Poczekam jeszcze 2-3 tyg. jeśli nic się nie poprawi proxy (zarówno pośrednie przez PHP jak i bezpośrednie - kupne IPki) pojawi się jako aktualizacja.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Poczekam jeszcze 2-3 tyg. jeśli nic się nie poprawi proxy (zarówno pośrednie przez PHP jak i bezpośrednie - kupne IPki) pojawi się jako aktualizacja.

Dzisiaj znów ten sam problem - banik na sprawdzanie PR w G.... sorry.

A dodanych (więc i sprawdzonych) ledwie parę stron...

PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.

Te IP na pewno jest dedykowane bo coś mi się tu wydaje że ktoś komuś nieźle coś "wkręcił" ? ;)

To nazwa.pl - oni nie kombinują.

Kasując 300 netto/rok za hosting mogą za to dać dedykowane IP :P

Zresztą:

https://whois.domaintools.com/77.55.36.61

Wszystkie 4 wymienione tam strony są moje...

PiVi

Ojj chyba nie rozumiesz... to https://whois.domaintools.com/77.55.36.61 tylko dowodzi temu że masz dedykowane IP na PRZYCHODZĄCE żądania ale czy masz dedykowane IP na WYCHODZĄCE żądania z serwera ? ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Za darmo z 0 PR odrzuca.

Ma odrzucać :(

Za darmo jest tylko PR>0 czyli PR1.. PR2 do PR10.

PiVi

A podobno PR nie ma znaczenia jak to się nie raz dało czytać.

Ludzie mają naprawdę wartościowe strony, które się nie załapały na update.

I gdzie tu sprawiedliwość?

Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv.

468x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności