Skocz do zawartości

Multipasaz.pl - PR5 - SeoKatalog - FREE dla PR>0

PiVi

Rekomendowane odpowiedzi

A podobno PR nie ma znaczenia jak to się nie raz dało czytać.

Ludzie mają naprawdę wartościowe strony, które się nie załapały na update.

I gdzie tu sprawiedliwość?

Sprawiedliwie NIE ZNACZY równo :)

Każdy może dodać stronę - 1,23 pln to nie majątek.

Właśnie... Nie było długo update'a, a mam wartościowe forum, prawie 100 tysięcy postów, niesamowicie dużo faktów i informacji, i nie mogę dodać przez jakiś głupi ranking, który ustala oceny nie przekładające się kompletnie na wartość strony.

Powtórzę- możesz dodać.

Różnica, że nie zrobisz tego zupełnie za free.

Pytanie czy warto - ta odpowiedź należy do Ciebie :)

No bo moderatorzy katalogów powinni sami oceniać wartość KAŻDEGO zaproponowanego serwisu a nie zostawiać to gugielowi. Zwykłe lenistwo albo myśl o tym, że jak ograniczymy co nieco to będzie może więcej wpisów płatnych.

I oceniają.

A może jeszcze napiszesz, że moderatorzy powinni każdy wpis przyjmować za darmo ?

Ograniczenie jest wprowadzone przez lenistwo - jak napisałem :D

Śmieszna opłata 1,23 odsiewa 95% spamu - powtórzonych opisów i zaplecz - i o to właśnie chodzi.

Jak będę miał za dużo spamu, czy nawet wpisów do moderacji - opłata pójdzie w górę - i nie po to by na tym zarabiać,

bo dochody są żałosne - a po to by kontrolować przyrost stron w katalogu.

Nie będziemy się spierać czy PR ma znaczenie - czy nie ma.

Faktem jest, że oznacza parę rzeczy:

1. Domena jest w sieci X czasu

2. Do domeny prowadzą wartościowe linki...

.. i te dwie rzeczy sprawiają, ze warto promować wpisy właśnie takich stron.

PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Popraw template, co się rozjechała....

22401996617670267109_thumb.jpg

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

chyba z tym 1 zdaniem to przesadzasz. Ja mam aktualnie 20 opisów bazowych z których korzystam do tworzenia nowych. Dodaje ok 15 katalogów dziennie jak mam czas bo robię to ręcznie, oferta m.w. zawsze mi się powtórzy więc gdzie tu sprawiedliwość? :nauka:

Grafik komputerowy zaprojektuje ciekawe layouty, dodatkowo możesz skorzystać z usług projektowania logo które wykona agencja interaktywna katowice.

Jeśli potrzebujesz konkretne rozwiązanie e-commerce zobacz sklep internetowy

Popraw template, co się rozjechała....

22401996617670267109_thumb.jpg

Nic się nie rozjechało.

CTRL+F5 - źle ci zczytało CSS.

Raz na milion zdarza się ;) I właśnie wtedy strony wyglądają "dziwnie".

chyba z tym 1 zdaniem to przesadzasz. Ja mam aktualnie 20 opisów bazowych z których korzystam do tworzenia nowych. Dodaje ok 15 katalogów dziennie jak mam czas bo robię to ręcznie, oferta m.w. zawsze mi się powtórzy więc gdzie tu sprawiedliwość? :(

Ustaliliśmy już, że sprawiedliwości nie ma :)

Wpisy PR>0 są za free - więc opisy mają być unikalne.

Koniec i kropka.

PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.

• 7 miesięcy temu...

Dzięki za szybką, sprawną i ostrą moderację :)

Widzę, że katalog dobrze działa i co przynajmniej dla mnie ważne jest w sieci już jakiś czas

Do tego wpisy darmowe od PR1

no powiem, że chętnie pozyskam adresy innych Twoich katalogów, jak oczywiście masz jakieś..

• 2 tygodnie później...
Dzięki za szybką, sprawną i ostrą moderację :D

Widzę, że katalog dobrze działa i co przynajmniej dla mnie ważne jest w sieci już jakiś czas

Do tego wpisy darmowe od PR1

no powiem, że chętnie pozyskam adresy innych Twoich katalogów, jak oczywiście masz jakieś..

Dzięki za wpis :pytajnik:

Projekt się trzyma - już ponad 1000 dodanych stron, site na poziomie 13k i cały czas PR5 i... aktywne mocne linki odziedziczone wraz z domeną.

Moderacja regularna... i bez kompromisów - ale ten katalog taki będzie.

Co do innych - mam jeszcze trzy seokaty - od grudnia 2010 w sieci, cały czas linkowane (już 10 miechów) zebrały PR3 i PR2, za jakiś czas udostępnię je dla ludzi.

Są na fajnych domenach (słowa) - nie chciałem ryzykować spalenia ich (wiadomo jak to ludzie potrafią dopalić swój wpis rotacją), po drugie reklamowanie niezaindeksowanego katalogu i udostępnianie go szerszemu gronu jest poniżej mojej godności :placze:

Szykuję też tematyczny (budowlany).

PiVi

jedynie co bym zmienił w twoim katalogu to ikonki kategorii na przeźroczyste bo trochę psują wygląd katalogu...:D

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

jedynie co bym zmienił w twoim katalogu to ikonki kategorii na przeźroczyste bo trochę psują wygląd katalogu...:nonono:

Ehh... od początku ktoś mi to wypominał :(

Ale z wrodzonego lenistwa... jakoś ciężko się do tego zabrać :P

Ale ok - grafik robi skórki do pozostałych katalogów - to dostanie nowe zadanie by zlikwidować to białe tło.

Tak by już nie było żadnych uwag :)))

P.

Taki ładny katalog z takim opisem Witamy w SEOKatalogu - najnowszym polskim projekcie SEO mającym...... :nonono:

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

• 2 tygodnie później...
Taki ładny katalog z takim opisem Witamy w SEOKatalogu - najnowszym polskim projekcie SEO mającym...... :)

Dałem ciała przy aktualizacji seoka.

Oczywiście już wgrałem odpowiedni plik.

Dzięki za zwrócenie uwagi.

Również mam problem wspomniany przez fanta001 / Nie akceptuje mi stronek z Pr'ami.

Dwa problemy - pierwszy to zmiana Google odnośnie sprawdzania PRa (zaktualizowane), a drugi to bany od G na sprawdzanie PR.

Dodałem parę proxy - niestety zdarza się, że sprawdzanych stron jest na tyle dużo, że system się wywala.

P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności