Skocz do zawartości

Pozycjonowanie - czy to takie proste?

blusss1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To ja się dołączę i będę projektantem wnętrz. ;)

A tak nawiasem mówiąc, możesz kupić jako kolega mówił 5 serwerów za 20 zł na różnych hostingach lub kupić vps gdzie masz większą pule IP.

Ale pierw weź podlinkuj te wpisy w katalogach. Dowal też publikerem lub omni. Wklej sobie link w stopke.

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

Ja od jutra projektuje wiezowce, kolego od mostów powinnismy zawiązać jakąs spółę np "Bez wiedzy project" ;)

Jezeli pierwszy projekt sie zawali - drugi stawiamy gratis! :P

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Na prawdę chcesz pozycjonować strony klientów? Jeżeli tak to ja od jutra stawiam mosty. A po jutrze leże na Majorce i odpoczywam.

Pozycjonowanie stron dla klientów zlecam firmom zajmującym się tym na co dzień (to taka zasada współpracy, dla tych co niewiedzą jak to wygląda), nie jestem COMBO i nie robię wszystkiego Sam, natomiast pozycja mojej strony to odrębna (dość kosztowna) inwestycja. Postanowiłem to zrobić na własną rękę, czy to takie trudne do zrozumienia? Kolego powiem Ci, że twój szef z pewnością robi tak jak napisałeś, on ma ludzi od pracy, rąk sobie nie brudzi i nie musi znać szczegółów i zasady działania. Proszę tylko aby nie komentować niepotrzebnie tego co nie wnosi nic nowego w ten post... chcę się tu dowiedzieć czegoś nowego, takie pierdu pierdu to przed telewizorem z Ferdkiem Kiepskim ;)

A dla mnie kolego to nawet możesz stawiać babki z piasku, nic mnie to nie obchodzi ;)

Witam....bardzo ciekawe posty, linkować i jeszcze raz linkować... ;)

Pozdrawiam...

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Miałem na myśli zaplecze na różnych ip ;)

Co do kosztów hoseo.pl 20 zł 1 serwer na rok(5 serwerów 100 zł różne ip). Domena może być regionalna(koszt paru zł, przedłużenie też niskie).Możesz też założyć blogi na różnych stronach blogowych i wtedy twój koszt to tylko artykuły, no chyba , że sam je napiszesz ;) To taka słabsza wersja zaplecza, ale do pozycjonowania na twoje frazy powinna starczyć :)

czy jeśli wykupie domenę z nazwą pl i zrobię sobie subdomeny (tak aby ograniczyć koszty przedłużania wielu domen) to dobry pomysł? Czy raczej zastosowałbyś powiedzenie "Chytry dwa razy traci". Nie wiem jak robot sczyta takie subdomeny, nawet jeśli treść każdej strony będzie unikatowa...

kikasek to nie ja. :D

co do tematu, to polecałem by autory, zlecić to komuś kto się zna, bo temat całkowicie traci sens kiedy trzeba tłumaczyć rzeczy podstawowe człowieku który ma na swoje stronie POZYCJONOWANIE.

aniec2 a ja będę reżyserem filmów XXX :shout:

Pozycjonowanie stron dla klientów zlecam firmom zajmującym się tym na co dzień (to taka zasada współpracy, dla tych co niewiedzą jak to wygląda), nie jestem COMBO i nie robię wszystkiego Sam, natomiast pozycja mojej strony to odrębna (dość kosztowna) inwestycja.

Pośredniczysz, jak twierdzisz, w pozycjonowaniu stron. W jaki sposób sprzedajesz taką usługę klientowi?

Proponuję by "firma" (podejrzewam, że żadnej firmy nie ma a reklamujesz siebie) zajęła się pozycjonowaniem i optymalizacją Twojej strony.

Odpowiadając na Twoje pytanie z początku wątku: masz darmowy (niestety) dostęp do tego forum gdzie są wszystkie informacje na temat SEO.

Jeśli nie chce Ci się czytać nie zajmuj się pozycjonowaniem. Zajmij się robieniem kariery politycznej, idź na radnego. Dobrze płaca i nie trzeba czytać :D

P.S. Fajną masz stopkę: "Innowacyjne i nowoczesne kreowanie wizerunku Firmy! Sprawdź naszą ofertę!"

Szkoda gadać. Jak to miał ktoś tutaj napisane "Boże, widzisz a nie grzmisz a jak zagrzmisz to nie trafiasz :shout:

P.S. Bądź taki miły i nie wysyłaj oferty do mojej firmy. Dziękuję.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Witam,

od kilku miesięcy próbuje wypozycjonować moją stronę, dodawałem już do katalogów (wielu) strona jest zgodna z kodowaniem W3C i posiada wiele linków wewnętrznych.

głównie zależało mi na frazie - strony www (w rejonie Bydgoszcz)

od jakiegoś czasu nic się nie zmienia, strona stoi w miejscu i ani drgnie, możecie coś doradzić w jaki sposób można jeszcze podnieść pozycję witryny? Czasami brakuje już sił gdy dodaje ją do katalogów a wyniki nadal stoją w miejscu...

pozdr

Też miałem podobny problem i myślałem, że to może jakiś ban, aż po 6 mieś. nagle moja strona zaczęła się pojawiać pod frazami których nawet się nie spodziewałem!!! i to na dosyć dobrej pozycji a w sumie już zrezygnowałem, szczerze mówiąc. A więc, cierpliwość i dużo własnych tekstów!! - google najszybciej czyta nowe nie kopiowane teksty!! Umieszczaj też teksty o swojej stronie na portalach, które dają taką możliwość - to nawet lepsza reklama niż sam katalog.

Moja działalność - www.asib.pl - portal info (https://www.asib.pl/o-nas/asib-press-media)

Przestoje są normalne, nie samymi linkami da się załatwić sprawę, zdaje się że google patrzy też trochę innych czynników i często zmienia swój algorytm i nie zawsze poprawnie bo często wyniki wyszukiwania zawierają błędy i to w pierwszej 10-stce. A dodajesz ręcznie do katalogów ?

@aniec2 a ja będę reżyserem filmów XXX

...a ja i aniec udostępniamy Ci mosty i wieżowce do pikantnych scen. :)

@Kolego powiem Ci, że twój szef z pewnością robi tak jak napisałeś, on ma ludzi od pracy, rąk sobie nie brudzi i nie musi znać szczegółów i zasady działania.

Nie jesteśmy kolegami i na pewno nimi nie będziemy bo skrajnie nie lubię leniwców. A o "szefa" się nie martw. :P

@Proszę tylko aby nie komentować niepotrzebnie tego co nie wnosi nic nowego w ten post.

A ja proszę nie zakładać tematów na takim poziomie. Nie chciało Ci się nawet zapoznać z najprostszymi podstawami a zakładasz temat, w którym zadajesz pytania, na które odpowiedzi znajdziesz na forum. Po prostu jesteś zbyt leniwy i nie wiem na co liczysz, bo chyba nie na to, że ktoś Ci powie "zrób to i to i będą topy".

Dziwne że poziom branży leci na łeb na szyje.

Dziwne że poziom branży leci na łeb na szyje.

i pozycjonować chce leniwiec bez seo lenivca :P a pozycjonowanie nie jest dla leniwych i na odpiernicz

ale to się już robi żałosne, całe forum dostępne do czytania, sporo dobrych blogów, cały internet...

SEO, SEO i SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności