Skocz do zawartości

Płatności w katalogach

Liderseo

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra już się zdecydowałem na przelewy24 i płatności wyłącznie przelewem z prowizją 2,8%.

Nie będzie spamu ,a przy każdym wpisie za 1,23zł brutto dostanę po prowizji i podatkach 80gr to na piwo będzie przy moderowaniu :huh:

Po tego, że nie macie firmy. Przelewy24.pl współpracuje tylko z firmami o czym pisałem wyżej ale nie chciało Ci się przeczytać :rolleyes:

Bardzo nie trafione kolego ,a poza tym po co te nieprzyjemne teksty co?

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

[...]

Bardzo nie trafione kolego ,a poza tym po co te nieprzyjemne teksty co?

Jakie nieprzyjemne teksty, pomogłem Ci informując o przelewy24.pl a teraz takie rzeczy piszesz.

Po drugie - sądzisz, że większość właścicieli katalogów ma firmę ? Raczej nie...

Po tego, że nie macie firmy

To bynajmniej nie było miłe. A swoją drogą myślę że spora część właścicieli katalogów ma firmy... przynajmniej właściciele tych płatnych zazwyczaj mają

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Dzięki za to info nt. płatności.

Teraz trzeba się tylko uśmiechnąć do Generała i wszystko wskazuje na to, że po aktualizacji SeoKatalogów DotPay straci nieco klientów :)

Różnica między 40 a 50gr to 15%...

PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

Do mnie nie trzeba się uśmiechać - skoro przelewy24 mają usługę kodów jednorazowych to już teraz można zmienić DotPay i kto wie czy tego sam nie zrobię w swoich katach (15% w SMSach to już całkiem sporo zwłaszcza przy wpisach premium) :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Po tego, że nie macie firmy

To bynajmniej nie było miłe. A swoją drogą myślę że spora część właścicieli katalogów ma firmy... przynajmniej właściciele tych płatnych zazwyczaj mają

Tak to odebrałeś :) Nie miało być niemiłe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności