Skocz do zawartości

Reklamy niezaakceptowane przez 404

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z zaakceptowaniem reklam dotyczących podstron mojego sklepu. Jeśli reklama jest skierowana na stronę główną, wszystko jest w porządku. Natomiast jeśli dotyczy podstrony wszystkie są odrzucane. Pisał do suportu i otrzymałem taką odpowiedź:

"Mi strona działa tylko z poziomu terminala (curl). Natomiast gdy wchodzę przez przeglądarkę (bezpośrednio, nie z reklamy!) - Chrome czy Firefox - otrzymuję błąd 404. Raport załączam poniżej. To nie jest problem po stronie AdWords tylko Państwa strony internetowej. Proszę zgłosić to jak najprędzej do webmastera.

https://www.cezar24.pl/lupy-glowe-c-37_2_67.html

GET /lupy-glowe-c-37_2_67.html HTTP/1.1

Host: www.cezar24.pl

User-Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.6; en-US; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13

Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8

Accept-Language: en-us,en;q=0.5

Accept-Encoding: gzip,deflate

Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7

Keep-Alive: 115

Connection: keep-alive

Cookie: gosc=1; osCsid=4c1ef55ed11e3712ac1ebbd3a28cb596

HTTP/1.1 404 OK

Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0

Connection: close

Content-Type: text/html

Date: Fri, 04 Feb 2011 12:20:13 GMT

Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT

Pragma: no-cache

Server: IdeaWebServer/v0.70

Set-Cookie: gosc=1; expires=Fri, 04-Feb-2011 15:20:13 GMT

X-Powered-By: PHP/5.2.14"

Prosiłbym o jakąś pomoc. Pisałem do firmy od której zakupiłem oprogramowanie jednak ciągle milczą a problem mam z tym od paru miesięcy.

Oczywiście z poziomu sklepu wszystkie strony mi się otwierają nawet jeśli wchodzą bezpośrednio na podstronę z różnych przeglądarek.

Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta.

W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych.

Cześć cezar24.pl. Klania się pogotowiellreklamowe z forum adwords. Nie sądzę by ktoś udzielił Ci dodatkowej odpowiedzi niż na forum adwords. Tam temat dosyć mocno został poruszony. Ja też się dziwie, że u kogoś innego wyskakuje błąd 404 - u mnie również Twoje strony otwierają się ok. Ktoś pisał na forum odnośnie ustawień angielskich, że wtedy są problemy.

Mam problem z zaakceptowaniem reklam dotyczących podstron mojego sklepu. Jeśli reklama jest skierowana na stronę główną, wszystko jest w porządku. Natomiast jeśli dotyczy podstrony wszystkie są odrzucane. Pisał do suportu i otrzymałem taką odpowiedź:

"Mi strona działa tylko z poziomu terminala (curl). Natomiast gdy wchodzę przez przeglądarkę (bezpośrednio, nie z reklamy!) - Chrome czy Firefox - otrzymuję błąd 404. Raport załączam poniżej. To nie jest problem po stronie AdWords tylko Państwa strony internetowej. Proszę zgłosić to jak najprędzej do webmastera.

https://www.cezar24.pl/lupy-glowe-c-37_2_67.html

GET /lupy-glowe-c-37_2_67.html HTTP/1.1

Host: www.cezar24.pl

User-Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.6; en-US; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13

Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8

Accept-Language: en-us,en;q=0.5

Accept-Encoding: gzip,deflate

Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7

Keep-Alive: 115

Connection: keep-alive

Cookie: gosc=1; osCsid=4c1ef55ed11e3712ac1ebbd3a28cb596

HTTP/1.1 404 OK

Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0

Connection: close

Content-Type: text/html

Date: Fri, 04 Feb 2011 12:20:13 GMT

Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT

Pragma: no-cache

Server: IdeaWebServer/v0.70

Set-Cookie: gosc=1; expires=Fri, 04-Feb-2011 15:20:13 GMT

X-Powered-By: PHP/5.2.14"

Prosiłbym o jakąś pomoc. Pisałem do firmy od której zakupiłem oprogramowanie jednak ciągle milczą a problem mam z tym od paru miesięcy.

Oczywiście z poziomu sklepu wszystkie strony mi się otwierają nawet jeśli wchodzą bezpośrednio na podstronę z różnych przeglądarek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności