Skocz do zawartości

Główna potraktowana jak zaplecze

bobson

Rekomendowane odpowiedzi

Hej sprawa wygląda tak . Firma posiada stronę www oraz sklep www. Zajmuje się pozycjonowaniem strony a ta jak wryta skacze między 30 a 50 miejscem. Jednak zauważyłem, że sklep do którego jest link na stronie wyskoczył wyżej niż promowana strona na interesujące mnie słowa kluczowe. Jak zapobiec takiej sytuacji? Zastosowałem rel="nofollow" - i tu moje pomysły się skończyły. Ktoś ma jakiś pomysł ?

@bobson

Myślę, że wiele osób zaczynało od zdobywania wiedzy przez czytanie tego, co już inni tutaj napisali. Wystarczy wziąć taką sytuację na logikę. Skoro ktoś zajmuje się pozycjonowaniem to wie, że musi przede wszystkim linkować żeby być wyżej niż konkurencja. Czy w przypadku, gdy chcemy przeskoczyć w wynikach własną stronę to zasada jest inna?

Nikt Ci nie odpowie na Twoje pytania bo podałeś za mało danych.

- linkowałeś sklep?

- wiek domen

- sklep jest na oddzielnej domenie czy w subdomenie"

- optymalizacja jednej i drugiej strony jest ok?

Generalnie niezależnie od powyższego rozwiązanie jest jedno. Linkuj linkuj i jeszcze raz linkuj.

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności