Skocz do zawartości

Microsite Manager

www.skrypty.pro

Skrypt budowania i zarządzania zapleczem  

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uważasz, że takie narzędzie jest potrzebne?

• Nie
      20
    • TAK!
      29

Rekomendowane odpowiedzi

1. wprowadzanie wielu tekstów na raz z plilu .txt czy xml w podanym określonym formacie

<root> <articles> <title>...

wydaje mi się strasznie łopatologiczne, czy jest możliwe zgrabnie jakoś to zrobić czy trzeba nad tym ślęczeć

2. by dodać wiele tekstów {|} trzeba je sobie w oddzielnym programie spinować i wklejać gotowe wygenerowane w powyższym schemacie <root>...? w StartCms (za ~100 zł ;) ) w panelu centralnym wklejasz zespinowany tekst z linkami i jedziesz po ministronkach, u Ciebie wydaje mi się mniej praktycznie to rozwiązane, tzn. w ogóle nie ma mowy o spinowaniu

3. jedna ministrona na subdomenie linkuje tylko do jednej strony docelowej?

4.

Cytat
Artykuł możesz usunąć tylko wtedy gdy nie jest dodany do ministrony, w innym przypadku operacja nie powiedzie się
  Cytat
Domenę można usunąć ale tylko jeśli nie jest dodana do ministrony

tzn. że zdalnie wszystkiego nie zrobimy, co w sytuacji gdy jednak chcę usunąć tekst z ministrony, albo domenę

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  www.skrypty.pro napisał(a):
Skąd ta agresja od początku?
Ale jaka agresja ? To, że patrze chłodnym okiem nie stanowi agresji.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Cytat
przez 1,5 miesiąca przez dwie agencje interaktywne i obie uznały go za genialny i ułatwiający ich prace, oficjalna opinia jednej z nich jest w ofercie.

Genialnego softu nie stworzyłeś, nie czaruj się. Strony z zaplecza wyglądają tragicznie, na darmowych templakach z linkami, to jest epoka kamienia łupanego.

Jeżeli jakie agencje uwarzą to coś za genialnie, to tylko "dobrze" o nich świadczę

Cytat
zoptymalizowanych pod wyszukiwarki.

, nu to napracowaliście się

Ogólnie tak, moim zdanie kolejny fal-start.

Nikt tu za darmo kasy nie wydaje, a na razie nie widzę niczego czego nie posiadam i to w lepszych wykonaniu.

Mam podobny soft z o wiele większym zakresem możliwości + 800 templak bez linków, kosztował mnie ok 150 $ napisał mi takie coś gość z Ukrainy w 1,5 miesiąca. Rok temu

Cytat
597 PLN brutto

;)

Cytat
Oskryptowanie: www.Skrypty.pro

fajny patent dla szukania zapleczowek na tym czymś :) Wystarczę wyszukiwarka lub Scrapebox

Cytat
Skrypt ma ogromny potencjał, ponieważ jest niezwykle konfigurowalny

nie potrafię zrozumieć jak skrypt może być niezwykle konfigurowany, może autor wytłumaczę, chodziło a unikalne konfiguracja, czy niezwykle nie profesjonalnie, czy niezwykle dziwnie?

dema niema, a może tam ukryte skarby? na razie czytałem Poradnik Microsite Manager,i oferte polecam lekturę

cytat

Cytat
Bardzo zaawansowane oprogramowanie dla firm często kosztuje od 50 000,00 do nawet 9 000 000,00 złotych. Ten skrypt sprzedawany będzie na masową skalę dlatego jego cena będzie o wiele niższa.

cały opis to jak w e-mailu "jak zarbic 1 000 000 $ w 14 dni".Ten sam styl, te same komentarze zadowolonych klientów, te same argumenty,

Sprecyzuje funkcje, które by się przydały i zostaną dodane do pierwszej aktualizacja:

- usunięcie "Oskryptowanie: www.Skrypty.pro" z szablonów

- możliwość ustalania struktury/wyglądu linków wewnetrznych

- większa ilość linków do stron docelowych

- być może spiner tekstów, ponieważ raczej skrypt będzie szedł w stronę importu i eksportu danych do innych programów (statystyki, dodawarki itp)

- inne?

Demo (usuwanie, edycja, dodawanie wyłączone):

https://pkielski.website.pl/mdzimiera/web/backend.php

Login: admin

Hasło: haslo123

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

W tej cenie to wypadało by żeby soft jeszcze posiadał, i tutaj luźne sugestie:

- co najmniej 50 autorskich szablonów z jakimiś widgetami w stylu slidery, galerie flash, coś ciekawego...

- jakieś 30 opcji automatycznego tworzenia różnych struktur linków (mod-rewrite)

- dobre by było - możliwość korzystania z szablonów WP

- te wspomniane spinery to podstawa takiego narzędzie [sic!]

- brak jakichkolwiek linków out

Jak na coś wpadnę to napiszę ;] Idea fajna, ale ciekaw jestem co to za agencje były, które to określiły mianem genialnym?

Zaraz ponownie napiszesz, że jestem agresywny :)

Wiec interfejs tej aplikacji wygląda jak z ubiegłego wieku.

Brak:

- sortowanie w kolumnach;

- jakiego kol wiek wyszukiwania ;

- ewidentne niedoróbki jak chociażby na stronie https://pkielski.website.pl/mdzimiera/web/b...php/mini-strony ;

- mam wrażenie, że ta aplikacja ciągnie kotwicę Tytanica [wolno działa] przy czym wyświetla same teksty wiec powinno to być jak z localhosta.;

Wiec cena tej aplikacji "Cena: 597 PLN brutto (0% VAT)" w stosunku co do jakości raczej pozostawia wieleeeeeee do życzenia to już najdelikatniej jak to można ując ;) .

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Cytat
ale ciekaw jestem co to za agencje były, które to określiły mianem genialnym

Marta Dołżańska, Pionier Sosnowiec, w ofercie ujawniono tylko jednego klienta, inny raczej anonimowy

Fiskas musi ich znać,lub nie :) to jego strony

www.skrypty.pro napisał(a):
ale skrypt był testowany przez 1,5 miesiąca przez dwie agencje interaktywne i obie uznały go za genialny i ułatwiający ich prace, oficjalna opinia jednej z nich jest w ofercie.

Chmmmmm jak do tego podchodzić w kontekście tej informacji: https://kielek.com.pl/kontakt/biuro/1;siedz...-dolzanska.html

| I do wyboru Pionier Sosnowiec lub Pionier Sosnowiec agencja interaktywna ;)

Zaznaczam - Nie jestem agresywny, ale dosyć ciężko się doszukać tych agencji interaktywnych które wyraziły opinię o produkcje na jakie się Powołujesz :)

Wasze wypowiedzi trochę otworzyły mi oczy na szczegóły których przedtem nie widziałem, a rzeczywiście powinny być, także nie żałuję że tutaj napisałem. Jeszcze raz podsumuję wszystkie rzeczy do poprawienia i moją koncepcje na to:

1. Panel admina do przepisania, przejrzystość przy DUŻEJ ilości stron w aktualnym panelu jest niska

2. Więcej szablonów - szablony autorskie nie wchodzą w grę, raczej dobicie do liczby 50/100 szablonów podobnych do aktualnych

3. Spiner tekstów

4. Usunięcie "Oskryptowanie: www.Skrypty.pro" z szablonów

5. Możliwość ustalania struktury/wyglądu linków wewnetrznych

6. Większa ilość linków do stron docelowych

7. inne?

Poprawka będzie w terminie 1,5-2 miesięcy, darmowa oczywiście.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Tak jak napisał Mion to po prostu falstart. Za sam wygląd odciąłbym spokojnie 1/4 ceny bo oprogramowanie przy którym spędzać ma się sporo czasu musi być po prostu przyjazne, a to wygląda strasznie, a i użytecznościowo po prostu leży...

Dobrze, że jest inicjatywa, ale to jest po prostu falstart, radziłbym przyciszyć sprawę na te parę miesięcy i potem zrobić boom ze świetnym produktem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności