Skocz do zawartości

Dziwny przypadek!

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

2n6he9h.jpg

Czy ktoś już się spotkał z takim czymś ?

Czyżby google zainteresowało się moją osobą/moim ip ?

Czymś to grozi, czy tylko google się ubezpiecza ?

Jaki jest powód tego komunikatu, że go dostałem właśnie ja ?

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

przy robieniu screenów uzywaj F11 ^^

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

mi się nigdy nie udało nic zdziałać przepisując kod z obrazka, dostawałem go na okrągło. Co ciekawe to jest blokada na komendy site, info itd. Na wyszukiwarkę mnie nie blokowało.

N.

www.dobre-precle.pl - 30 dobrych, płatnych presell page - PR 0-3

Wiadomości Sportowe - Subiektywne felietony o sporcie

dzięki za info ale nie mam nic do ukrycia :)

Patrząc na Twojego screena to zdecydowanie powinieneś mieć co ukrywać :P Z torrentów pewnie legalnego oprogramowania nie ściągasz, a Ty masz aż dwie strony w ulubionych i to wyciągnięte na sam wierzch. Łobuzie!

Jesteś bezczelny, nieuprzejmy i nie przepuszczasz kobiet w drzwiach? Zapraszam na ulubione24.pl

Blokadę jest bardzo łatwo złapać i blokady są różne. Wpisując fraza + powered by phpBB wystarczy wpisać kilka razy i już blokada, ale inne rzeczy będzie można szukać normalnie. Komenda inurl a szczególnie w połączeniu z site gwarantuje również szybką blokadę, tak samo tylko na te komendy - pozostałe funkcje działają normalnie :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• 4 tygodnie później...

Taka sytuacja jak w pierwszym poście to nic, wystarczy przepisać kod i jedziemy dalej z koksem.

1nxobc.jpg

Może ktoś ma pomysł co zrobić w takim przypadku? Pojawia się to dziadostwo u mnie już z tydzień, tylko przy sprawdzaniu cache.

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności