Skocz do zawartości

Narzędzie do rejestracji w zagranicznych artykułach.

mareczek123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy ktoś mógłby podpowiedzieć mi narzędzie które pomogło by mi w sposób połautomatyczny zarejestrować się w zagranicznych bazach artykułów. Mam do przerejestrowania około 1k stron, drugie tyle zrobiłem automatem, jednak wiele wartościowych jeszcze mi zostało. Próbowałem seolightem ale chyba sie nie da, poszukuje raczej zagranicznego narzędzia.

Dzieki

Ja znam tylko Article Submitter (submitsuite.com). Osobiście z niego nie korzystam, ale człowiek, który na nim działał nie jest z niego zbytnio zadowolony. Głównie chodzi o to, że nie ma mieszarki czyli wstawiamy tekst z synonimami, a program generuje za każdym razem inną treść. Tam trzeba wstawić ileś tam wygenerowanych tekstów. Porównanie go (a nawet całego zestawu programów tej firmy) do Seolighta wychodzi zdecydowanie na korzyść Seolighta.

Ale spróbować zawsze można :)

Spróbuj AShelper. (Article Submission Helper). Jest darmowy.

Czemu seolight ma nie działać? Seobohater działa.

B.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

@Narzędzie do rejestracji w zagranicznych artykułach

Jak żyje jeszcze nie słyszałem o tym by się rejestrować w artykułach :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion :)

@mareczek

W Seobohaterze definiujesz nazwy pól formularza do których ma automatycznie coś wstawiać. Może w seolight też się da?

B

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności